SĂĄdan spiller du Flag Football

SĂĄdan spiller du Flag Football

Flag fodbold ligner meget på fodbold, med undtagelse af at spille slutter, når bolddragerens flag er trukket fra hans eller hendes bælte.

Etablering af regler, felt og positioner

Find et stort græsareal at spille på.

Opdel spillerne jævnt i to hold og udlever de relevante farvede fodboldflagge og flagbælter til hvert hold.

Har hvert hold afgør, hvem der skal fungere som quarterback, løbere og line spillere.

Indstil dit spillefelt grænser med plastik kegler. Dine grænser bør etablere et rektangulært legeplads med to endezoner, en på hver ende af feltet (målt i længderetningen). Alt uden for legepladsen er uden for grænserne.

Bestem, hvordan det vindende hold vil blive valgt, ved at begrænse enten spilletid eller scorede point.

Vend en mønt for at bestemme hvilket hold der begynder at spille lovovertrædelse.

Spiller spillet

Placer bolden i midten af ​​feltet.

Opsæt hvert hold på begge sider af kuglen parallelt med endezoner, der vender mod hinanden, efter en tildelt tid til at beslutte offensive og defensive strategier. Hvert holds liniespillere skal være tættest på bolden, med lovovertrædelsen tættere på den og forsvaret længere væk.

Den offensiv spiller i midten af ​​linjen (kaldet "center") sender bolden til quarterbacken mellem hans eller hendes ben.

Mens offensive line-spillere blokerer for defensivlinjen, går quarterbacken af ​​eller sender bolden til en løber, der løber med bolden mod den modsatte endezone, mens defensive spillere forsøger at trække hans eller hendes flag. Andre offensive spillere forsøger at blokere de defensive spillere fra at trække boldbærerens flag.

Hvis en eller begge bolddragerens flag er trukket, falder den defensive spiller, der trak flaget, den pĂĄ jorden, og spillet slutter.

Placer bolden, hvor flagget blev droppet, og gentag trin 8 til 11.

Sæt bolden ned, hvor det var sidst i spil, hvis boldholderen taber bolden eller løber uden for grænserne, og gentag trin 8 til 11.

Ændre besiddelse af bolden, hvis der er tre flag, der trækker, dråber eller uden for grænserne, forekommer (i alt fire), før det offensive hold får bolden til endezonen. Skift besiddelse, hvor bolden var sidst i spil eller hvor flagget blev droppet. Forsvaret bliver lovovertrædelsen, og lovovertrædelsen bliver forsvaret. Den nye lovovertrædelse får fire forsøg på at flytte bolden mod den modsatte endezone.

Skift besiddelse efter et point er scoret. Scoringsholdet bliver forsvaret, og det forsvarende hold bliver lovovertrædelsen, og spillet begynder igen ved at sætte bolden i midten af ​​banen og forene lagene som før.

Fortsæt med at spille på denne måde, indtil punktgrænsen eller fristen er nået.

Del:
Kommentarer