SĂĄdan spiller du Fantasy Football

SĂĄdan spiller du Fantasy Football

At eje et NFL fodboldhold kræver millioner af dollars og en vilje til at bruge hele din tid til at bekymre sig om hvilken backup lineman at skære og hvad du kan gøre for at øge ølsalg på stadion. Heldigvis ejer et fantasy fodboldhold en meget mere omkostningseffektiv måde at sætte din viden om spillet til prøve og konkurrere imod venner eller fremmede. Nogle enkle teknikker kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din fantasy fodbold oplevelse.

Find en liga

Mens der er store nationale fantasy fodboldligaer, hvor tusindvis af spillere konkurrerer om ugentlige priser, er den klassiske fantasy fodbold liga en gruppe på 8-14 hold, der har head-to-head matchups hver uge for at bestemme hvem der vinder. Du kan enten danne en liga med venner eller kolleger, eller tilmelde dig på et websted, der vil gruppere individer i en liga. Jo færre hold i ligaen, jo mere talentfulde rosters. Større ligaer gør spillervalget mere udfordrende, hvilket for store fans af NFL kan gøre oplevelsen mere sjov.

Vælg dit hold

De fleste fantasy fodboldligaer vælger deres spillere via et udkast. Typisk tager dette form af et slangeudkast, hvor den person, der udarbejder sidst i en runde, får til at vælge først i det næste. Auktions ligaer er også populære. I et udkast til udkast starter hvert hold med samme antal dollars at bruge til deres spillere, og hver nomineret spiller går til den højeste byder. Uanset din ligas spillerevalgsproces, skal du vælge dit hold klogt. Som regel bør løbebakker og elite quarterbacks vælges tidligt, mens større dybde ved bred modtager betyder, at positionen kan fyldes senere.

Vælg en opstilling

Hver liga har forskellige positioner, der starter hver uge, og du vælger den bedste kombination af spillere til rådighed. Plukker din lineup klogt er kritisk. Bemærk hvem i dit hold er skadet og kan være ude eller ineffektive, og hvilke hold spiller ikke og dermed ikke er tilgængelige for dig. Det er klogt at indstille din lineup i begyndelsen af ​​ugen, og foretag derefter ændringer som nødvendigt som weekendvævet. På den måde undgår du de smertefulde tab, der kan komme fra, bare at glemme at skifte dine spillere i tide.

Administrer din roster

Næsten alle hold skal foretage ændringer i sin roster i løbet af en sæson. Du kan hente spillere, der ikke er på en anden roster i afventningsperioden hver uge, men i dybere ligaer kan pickingerne være slanke. For at få det talent du har brug for, kan du blive nødt til at kontakte andre ejere og se om du kan udarbejde en aftale. En del af det sjove at spille fantasy fodbold er at gøre handler, og den mest effektive måde at gøre det på er at finde et hold, hvis behov supplerer dine. Hvis du har en ekstra quarterback, for eksempel, søg et hold, der lige har mistet deres starter til skade og brug din backup til at få en starter på en anden position.

Vindende strategier

Viden er magt. Jo mere du holder op med dit hold og resten af ​​ligaen, desto bedre vil du gøre. Hvis du kan spare lidt tid lige før NFL-spil starter hver uge for at scanne nyhederne, vil du vide, hvilke af dine spillere der sandsynligvis vil være et forspring og kan ændre din lineup i overensstemmelse hermed. Vær opmærksom på faktorer som matchups og vejr. Hvis du vælger mellem et par lignende quarterbacks, og man spiller udenfor i regnen mod NFLs øverste forbipasserende forsvar, vil du sandsynligvis gerne overveje den anden mulighed.

Del:
Kommentarer