Sådan spiller du Fantasy Baseball

Sådan spiller du Fantasy Baseball

Fantasy baseball er en god måde at tilføje en ny dimension til Major League Baseball sæsonen. At spille fantasy baseball giver dig mulighed for at samle et hold af MLB spillere og konkurrere mod andre baseret på dit holds statistikker. Her er et par tips og retningslinjer, du skal vide for at spille fantasy baseball.

Vælg en liga for at spille ind. Fantasy baseball spilles mest almindeligt online via et af de forskellige websteder, der tilbyder tilpassede formater, hvoraf mange er gratis. Imidlertid kan fantasy baseball ligaer også oprettes og drives af en liga manager uden brug af et online format.

Ved hvilken slags liga du spiller i. Der er rotisserie ligaer, hvor hold får point baseret på forskellige kategorier og holdet i slutningen af ​​sæsonen med flest point vinder. Der er også head-to-head ligaer, hvor to hold vil spille hinanden, og holdet med flest point vinder kampen. Holdet med de mest vinder i slutningen af ​​en head-to-head liga er sæsonmesteren. Disse er de grundlæggende typer, men nogle ligaer kan have alternative eller ekstra regler, herunder at kombinere head-to-head og rotisserie regler.

Udkast dit hold. Dit udkast vil sandsynligvis være på en fastsat dato, så ved hvornår det er så kan du være der, ellers kan du få næsten udkast og have et hold, du ikke vil have. Der er to typiske udkast i fantasy baseball. Den første er auktionssystemet, hvor hold er tildelt en vis sum penge og kan byde på spillere. Den anden er et slangekraftudkast, hvor hold udkast spillere i en bestemt rækkefølge, indtil alle holdrister er fyldt.

Find ud af hvordan scoring fungerer i din liga. Typisk fantasy baseball arbejde på et 4x4 eller 5x5 scoring system baseret på enten 4 eller 5 offensiv og 4 eller 5 pitching statistik. Statistikken for et 4x4-system er normalt holdbat gennemsnit, hjemmebane, RBI og stjålne baser for lovovertrædelser og vinder, sparer, ERA og WHIP til pitching. For 5x5 ligaer, bliver løb og strikeouts ofte tilføjet. Nogle ligaer går til et 6x6 system eller mere og tilføjer i andre statistikker som OPS og holds.

Saml din start lineup. Du vil have spillere på alle dine defensive positioner, der starter kander, reliefkander og nytteaktører. Sørg for at sikre, at spillerne du starter ikke er ondt eller i en forfærdelig nedgang.

Gør handelsanmodninger og afhent gratis agenter, når det er nødvendigt. Da du normalt har dit udkast i begyndelsen af ​​sæsonen, er det nemt at ende med spillere, som havde et godt år sidste år, men er forfærdelige på dit nuværende hold. I mange ligaer kan du handle uden straf og du kan hente gratis agenter. Du kan dog kun have et bestemt antal spillere på dit hold, så hvis du optager en ny spiller, skal du muligvis først slippe ud af din.

Hold op med dit hold i hele sæsonen. Et fantasy baseballhold kan løbe ret autonomt, men for at være succesfuld behøver du virkelig at tjekke dit hold regelmæssigt for at se, hvordan spillerne udfører og beslutte, om der skal foretages ændringer.

Del:
Kommentarer