Sådan spiller du Broom Hockey

Sådan spiller du Broom Hockey

Broom hockey er en anden måde at spille hockey på, men det er lige så spændende. Det spilles for det meste af børn og skolealder, men voksne kan også komme ind på handlingen. Broom hockey kan gøre en god weekend aktivitet, eller det kan være en måde at fejre en fødselsdagsfest på. Du kan spille kosterhockey med dine venner og bestil derefter en pizza.

Find et sted ideelt til kosthockey, som f.eks. En rec center, basketballbane eller en hockeybane. Et gymnasium ville også gøre - stort set ethvert sted, der har et stort hårdt gulv.

Saml seks eller flere mennesker til at spille. Hold det et lige antal mennesker for lige hold.

Sæt retten ved at måle retten med målebåndet. Opdel målingen med to, og du vil have det midterste udgangspunkt. Sæt malere tape ned over den midterste sektion. Malerens tape vil komme let op uden at ødelægge gulvet og give dig et visuelt mellemlinie udgangspunkt.

Opsæt konerne, hvor du vil have målene at være. Hvis du sætter spillet op for mindre børn, så gør dine mål tættere sammen. For voksne skal målene være så små som 3 meter fra hinanden.

Bestem, hvor længe hver halvdel af spillet skal vare. Femten minutter for hver halvdel er fint, men hvis din gruppe gerne vil spille længere, gør halvdelene længere.

Adskille i to hold. Disse hold skal være lige og skulle have mindst tre spillere på hvert hold.

Giv hvert holdmedlem en kost.

Sørg for at have en målmand, en defensiv spiller og en offensiv spiller. Hvis du har mere end tre personer på hvert hold, så lad de resterende medlemmer vælge om de vil spille forsvar eller forseelse.

Start ud ved at lægge bolden i midten center og råbe "Go!" Score point ved at ramme din tennisbold i det andet holds mål med din kost. Start derefter tilbage på midten center igen.

Vind spillet ved at scorer flest points i alt fra første halvdel og anden halvdel af spillet.

Del:
Kommentarer