Sådan spiller du basketball som Michael Jordan

Sådan spiller du basketball som Michael Jordan

Michael Jordan var en af ​​de mest komplette basketballspillere i historien. Han spillede på vingen, men han kunne håndtere bolden som en punktvagt og rebound som en kraft fremad. Jordan var bedst kendt for sine akrobatiske drev til kurven, men han var også en fremragende midt- og lang række skytter. I modsætning til nogle elite scorere spillede han låst ned forsvar og brugte en masse energi i den ende af retten. For at spille basketball som Jordan skal du blive en højtuddannet, velafrundet spiller med hård konkurrenceevne.

Opbygning af Jordan Mindset

Jordan var en af ​​de største konkurrenter i enhver sport, nogensinde. Hans personlige drev holdt ham fremad, efter at han blev skåret fra hans gymnasialag og det drev ham til toppen af ​​professionel basketball. Han hadede at miste. Hver fiasko skubbede ham mod større succes. "Jeg har savnet mere end 9.000 skud i min karriere," sagde Jordan under sin karriere. "Jeg har mistet næsten 300 spil. 26 gange har jeg fået tillid til at vinde skuddet og savnet det. Jeg har svigtet igen og igen og igen i mit liv. Og derfor lykkes jeg." Dette er tankegangen, du skal spille som Jordan.

Opbygning af Jordan Body

Som en ung spiller brugte Michael Jordan ikke plyometriske eller box-hoppe øvelser til at bygge sin springende evne. Han havde bare naturlige forår, og han sprang meget. Han havde et 40-tommers lodret spring i sin prime og kunne tage ud på fri throw-linjen og smide tomahawk dunks. Hvis du mangler den naturlige evne, skal du arbejde væk fra retten for at få mere højde. Når Jordan nået NBA, forbedrede han sin generelle atleticisme ved at arbejde sammen med personlig træner Tim Grover. For at efterligne sin træningsrutine skal du bruge kerne muskel øvelser som den forreste rækkevidde på det ene ben, kneb på ustabile genstande, walkouts på hænder, lægeboldsopstillinger, push-ups på en fysioball og 6-tommers benstigninger.

Kørsel som Jordan

Jordan kunne stige, flyde, dukke ned og rejse sig op igen mens du skyder gennem trafikken. Sådan evne er svært at matche, men du kan maksimere din egen køreevne. Lær at drible og skyde lige godt med begge hænder gennem konstant praksis. Udvikle en stærk cross-over dribbel for at skabe førerrum. Øv dobbeltkoblingsskud ved at tage afsted for en lay-up, starter med dit skud, trækker bolden ned og derefter går tilbage til frigivelsen. Øvelse skiftede hænderne efter start, da Jordan gjorde at få skuddet om forsvarerne. Øv fingerrullskud, der giver dig mulighed for at udvide forbi en forsvarer.

Spring skydning som Jordan

Jordan levede ikke med langdistancefrekvensskydning, men han udviklede tilstrækkelig rækkevidde til at holde forsvaret ærligt og oprette resten af ​​sit spil. Når du har udviklet en konsistent 20- til 25-fods jumper, skal du arbejde på din pull-up jumper fra driblen fra forskellige steder på banen. Tag en drible til højre, rejs dig op og skyde. Tag en dribbel til venstre, rejs dig op og skyde. Tag et jab trin højre, rejs dig op og skyde. Kombiner forskellige jab trin og dribler, 10 gentagelser til tiden for at begynde at opbygge et Jordan-lignende mid-range spil.

Back-to-the-Basket Scoring.

Jordan udviklede også et mellemstort postspil, lærte at fange bolden med ryggen til kurven og score af forskellige pivotbevægelser. Start din træning ved at praktisere hurtige fade-away jumpers på basislinjen og i banen. Byg større højde og hæng tid, mens du går, pause på dine skud, så du kan vente på forsvarere. Tilføj dribblingskomponenten, baglæns med et par hopper, før du rejser op for at skyde din turnaround shot.

Spiller Jordan Defense

Jordan prided sig på at lukke modstandere ned. Han arbejdede ved at lede spillere til deres svage hånd, holde fødderne skulderbredde fra hinanden og holde sig på hans kugler. Han kunne godt lide at holde en hånd høj for at modvirke passer og skud og den anden hånd lav med håndfladen op for at komme op under for at svømme bolden løs. "Hvis han kan skyde, skal jeg få ham til at køre," sagde Jordan i en instruktionsvideo. "Hvis han ikke kan skyde, ja, jeg kommer til at tage afsted, sørg for, at han ikke kører."

Del:
Kommentarer