Sådan spiller du basketball: En nybegyndervejledning

Sådan spiller du basketball: En nybegyndervejledning

Basketball er en af ​​de mest populære sportsarter hele tiden. Men hvis du ikke er en sportsfanatiker eller kommer fra et land, hvor basketball ikke er en værdsat aktivitet, skal du muligvis have nogle begynderstrin.

Følg disse trin, og du vil være matchende færdigheder med lang tid spillere før længe.

LÆR FOR AT DRIBBLE BASKETBALLET.

Denne vigtige færdighed i at spille basketball er begyndelsen. Tag en basketball og øve med at hoppe den på jorden. Du er nødt til at hoppe bolden én gang for hver to trin, du tager. Tag tre trin uden at hoppe og du 'walk' eller 'travel', som fortaber bolden.

Prøv at løbe og hoppe bolden foran dig, stå stille mens du dribler frem og tilbage mellem to hånd og dribler mellem dine ben og rundt om ryggen.

Lær at passere basketballen.

Passerer bolden er nøglen til at udsætte det andet holds forsvar og få åbne skud. Få en ven til at hjælpe dig med at øve bolden direkte, gennem en hoppe og omkring imaginære forsvarere.

Brystpas - et tohåndspass, der starter fra brystet rettet mod holdkammeratets bryst. Bounce pass - et et eller to afleverede pass, der bruger studiet til at unddrage forsvarere og lette fangst.

Lær at skubbe bolden med god form.

God skydeform balancerer basketballen på den ene side med den anden side som vejledning. Den understøttende hånd starter over hovedet bøjet bagud og kupper bolden. Forlæng armen og flip håndleddet, så kuglen slippes ved toppunktet med en tilbagespoling. Øvelse af denne formular øger din nøjagtighed ved optagelse.

Tilføj jump shots, lay-ups, tre point skud og gratis kaster til dit skydning repertoire for at øge dine evner.

MASTER BASKETBALL REGLER.

Vær sikker på at du forstår, hvad der udgør ulovlig kropskontakt (en fejl), hvor længe du kan holde bolden uden at flytte, og andre ulovlige bevægelser. Hvis du ved hvad du ikke kan gøre, så kan du have fri regeringstid til kreativt at spille inden for disse grænser.

KØB BASKETBALL BILLETTER OG LÆR FRA DEN BEDSTE.

Gå til basketball spil og se hvordan det bedste spil. Undersøg deres bevægelser og deres strategier. Hvis du lærer fra det bedste, vil din investering i basketballerne være mere end det værd.

Del:
Kommentarer