SĂĄdan spiller du Badminton

SĂĄdan spiller du Badminton

Badminton, en flerårig familie favorit, fordi dens bløde skyttelbøtte er sikker for små børn, har en fremtrædende historie. Spillere af "ti jian zi" i femte århundrede Kina forsøgte at holde en skyttelbøtte i luften uden at bruge deres hænder; andre former for shuttlecock spil blev spillet i Indien og tidligt moderne Europa. Den moderne version blev opfundet på en fest, der blev arrangeret af den ottende hertug af Beaufort i 1863 i hans palæ i Badminton, England, da gæsterne flyttede et skibsspil indendørs til storalen på grund af regn. En olympisk sport siden 1992, badminton kan være afslappet familie sjov eller en intens aerob træning.

Store Hall til Reguleringsretten

Badminton bruger en rektangulær domstol ca. størrelsen af ​​hertugen af ​​Beauforts store sal, hvor den oprindeligt blev spillet. En badmintonbane med reguleringsstørrelse er 1.620 kvadratfod, herunder et spillerum markeret med hvide linjer og fem fods klaring på alle sider. De udvendige linjer afgrænser 20-by-44-fods dobbeltdomstolen; Inden for disse linjer er dem der markerer den smalere 17-til-44-fods singelbane. Den fem fods høje net halver retten. Hver side af nettet er yderligere opdelt med lange og korte service linjer og højre og venstre halvbaner.

Badminton Rackets

Badminton rackets er lette; højst 680 millimeter - eller lidt over 2 meter lang; med et ovalt snoet hoved eller en slidflade på højst 280 millimeter i længden og 220 millimeter i bredden - eller ca. 11 til 8 tommer. Hovedet på en racket er et fladt område, der krydses af lige adskilte strings.

PlastgĂĄsfjeder

Skytten eller "skytten" består af 16 fjer, der er fastgjort til en læderbeklædt korkbase eller en moderne syntetisk ækvivalent. Ifølge Badminton Village lore bruger de bedste penduler venstrefløj af en gås. Spilreglerne præciserer, at pendlens fjer, enten naturlige eller syntetiske, skal strække sig 62 til 70 mm fra bunden med deres spidser, der danner en cirkel mellem 58 og 68 millimeter i diameter. Skyttelvejene vejer mellem 4,74 og 5,50 gram.

Shuttling tilbage og fremad

Du spiller badminton ved at bruge en racket til at ramme en shuttle over nettet. Badminton kampe består af tre spil hver bestående af 21 point. Et punkt starter med at serveren rammer shuttle over nettet. Modtageren forsøger at slå skytten tilbage over nettet, og spillerne fortsætter med at trykke skyttelbussen frem og tilbage over nettet uden at lade det røre jorden. Et punkt slutter, når rumfærgen rører jorden, bliver ramt i nettet eller ramt udenfor domstolens grænser. De to vigtigste versioner af spillet er singler, med en spiller på hver side af retten, eller dobbelt, med to spillere på hver side.

Del:
Kommentarer