Sådan sparkes en fodboldkugle mens du kører

Sådan sparkes en fodboldkugle mens du kører

At sparke bolden mens du kører er en vigtig færdighed i fodboldkampen. Evnen til nøjagtigt at passere og skyde under kørslen er, hvad der adskiller gode spillere fra de gennemsnitlige.

Limber op før du praktiserer, borer eller udvikler nye teknikker. For at gøre dette skal du udføre nogle enkle øvelser med underkrops stretch. Mens vægten bør være på dine ben, hofter og talje, skal du ikke forsømme din overkrop. Din overkrop kan ikke rent faktisk bruges i spark, men det er vigtigt at føle sig afbalanceret, mens du er på banen.

Kør op og ned på banen med din partner. Som de to af jer løber, praktiserer kuglen frem og tilbage. Brug indersiden af ​​din fod for at få mest strøm og kontrol. Flip bolden med ydersiden af ​​din fod. Kør op og ned på banen og passere bolden på denne måde, indtil du føler dig komfortabel og i kontrol.

Øv skyde på målet mens du er på flugt. Et øvelsesmål kan opstilles med et par kegler placeret et par meter fra hinanden. Begynd at løbe fra omkring 30 meter ud drible bolden og holde det så tæt på dine fødder som muligt. Når du når det, der føles som en behagelig skydeafstand, skal du slå bolden med indersiden af ​​din fod og følge jævnt som du kører. Øv dette løbende angreb på egen hånd fra venstre side, højre side og nedad på midten. Øv det slående med begge fødder. Når du føler dig tryg ved at skyde med indersiden af ​​din fod, skal du prøve at slå ud med et udvendigt flick.

Øv en løbe-, passe- og skydningsboremaskine med din partner. Fra omkring 50-yard linjen, lav en tandem løbe på målet med din partner. Send bolden frem og tilbage mellem dine to, indtil du er inden for slående afstand, og slå bolden i mål. Til gengæld er den, der skyder på at nå målet.

Øv et solo løb angreb på målet, med din partner spiller keeper. Hvis du forlader din partner i målet, skal du starte et løbende angreb fra 30-yard-linjen. Når du kommer inden for en behagelig slående afstand, skal du skyde bolden og forsøge at få det rundt om din partner og ind i målet. Alternativt med din partner, spiller offensiv og forsvar, i denne øvelse.

Del:
Kommentarer