Sådan sparker du en fodboldbold hårdere

Sådan sparker du en fodboldbold hårdere

Hvis du har problemer med at få bolden forbi målmanden, må du måske sparke bolden lidt hårdere. Eller måske har du ikke problemer med at score mål, men kan stadig sagsøge lidt ekstra oomph bag dit spark. Uanset hvad det virker. Her er hvordan man sparker en fodbold hårdere.

Sparker fodboldbold hårdere

Brug en anden del af din fod. Afhængigt af hvilken del af din fod du bruger, kan et andet afsnit være bedre for at sparke bolden hårdere. Indersiden af ​​din fod er virkelig ikke beregnet til strøm. Denne del af din fod er god til at passere, og endda straffespark, men ikke for at sparke bolden særligt hårdt. Du vil være meget nøjagtig med den, men har lidt strøm. Den bedste del af din fod til at bruge til at sparke med en rigtig kraft er snørebåndene. Dette refererer til den del af din fodboldklamme, hvor snørebåndene er eller øverst på din fod. Ved hjælp af denne del af din fod vil du kunne bruge din krops fulde kraft og drejningsmoment og eksplodere gennem bolden, hvilket er hvad der vil generere strøm.

Adress bolden bedre. Kicking harder er mere end bare at svinge dit ben hurtigere. En ting, der kan forbedre din effekt, er hvordan du adresserer bolden. Dette refererer til måden din krop nærmer sig bolden, mens du går for at sparke den. Hvis du træder for tæt på bolden, vil det være meget svært at sparke med strøm. Det samme er sandt, hvis du støtter for langt væk. Sørg for, at din plantefod er lige, hvor den skal være, i en god passende afstand fra bolden baseret på din indgangsvinkel. Du skal også bruge dine hofter. Ligesom i baseball vil mængden af ​​drejningsmoment, din krop skaber, direkte afspejle, hvor hårdt du sparker bolden. Og drejningsmomentet kommer fra dine hofter. Så drej dem hurtigt gennem bolden som at svinge en flagermus.

Styr din kicking leg. Et stærkt ben er absolut nødvendigt for at sparke med magt. Så styr dit ben. Gå ind i gymnastiksalen og arbejd på musklerne i dine ben. Du skal styrke dem alle, herunder din quadriceps, kalvemuskel, hamstring og endda dine ankler. Tag på benpressen, hamstringkrøllen, kalven hæve osv. Arbejd på dine ben for at øge deres styrke.

Practice, practice, practice.While du kan gøre alle disse ting opført og gøre dem korrekt, vil ingen af ​​det hjælpe dig meget, medmindre du går ud og træner og sparker fodbolden meget. Den eneste måde at virkelig blive bedre på er at sparke mere og mere. Gå udenfor og begynd at sparke bolden. Praksis sparker det så hårdt som muligt. Øv dine mål spark eller straf spark med en ven. Bare spark det så langt som muligt igen og igen. Efter blot nogle uger skal du mærke en forskel i den måde du rammer bolden på.

Del:
Kommentarer