Sådan Snowboard til begyndere

Sådan Snowboard til begyndere

Snowboarding er en spændende sport, men med de korrekte forholdsregler er det ikke farligere end nogen anden høj energi deltagelse sport, ifølge National Ski Areas Association. En ny snowboarder bør forstå, at selvom sporten er udfordrende, læres fysiske færdigheder og en bedre forståelse af mekanikerne med praksis over tid.

Trin 1

Tænd støvlerne og sørg for, at de er bundet så tæt som du kan få dem. Jo mere plads der er i jeres støvler, jo sværere vil det være at styre dit bord. Sørg for at have din handsker og beskyttelsesbriller og fortsæt til elevatoren.

Trin 2

Rem i din forreste fod. For de fleste begyndere er dette din venstre fod. Sæt din forside i bindingerne og stram stropperne. De behøver ikke at blive strammet hele vejen endnu; du kan gøre det øverst i løbet. Når det er din tur, skub op til linjen med din fri fod og sidde på liften, som den kommer under dig. Forsæt dit bord op på din fri fod for at tage trykket ud af din fastspændte ankel.

Trin 3

På toppen af ​​elevatoren skal du tage bordet ud af din fri fod og vride din krop lidt, så du er kantet op med din forreste fod fremad. Efterhånden som dit bord rammer jorden, skal du sætte din fri fod og din stomp pad - gelpuden du skulle have på bordet mellem bindingerne - og skub væk fra elevatoren for at stå op og køre væk. Sørg for at du ikke rammer nogen, og drej "hæl side", hvis du var til venstre eller "tå side", hvis du havde ret til at stoppe. Bare rolig, alle falder ned under denne del, indtil de får fat i det.

Trin 4

Skub dig selv med din fri fod til toppen af ​​det løb, du planlægger at gå ned. Det anbefales stærkt, at du vælger et lavt, bredt løb uden træer, hopper eller andre forhindringer. Prøv at finde et familiedrevet eller i det mindste et langsomt løb, så du ikke kommer ind på andres måde. Bøj over eller sæt dig ned, hvis du ikke kan holde din balance, og bånd din anden fod ind i dine bindinger. Sørg for, at begge bindinger strammes godt. Skub op for at stå, så du vender ned ad bakke og dit bord er vinkelret på hældningen. Dette vil være din "stop" position for nu.

Trin 5

Drej på hofterne, mens vippe tilbage dit bord for at holde "tå side" væk fra sneen. Nybegyndere bruger en masse tid "fanger en kant", hvilket betyder at lade kanten vende ned ad bakke berøre sneen og falde. På dette tidspunkt koncentrerer du dig kun om at bøje dine knæ og holde tåskanten op, så vippe dine hofter, så du glider hen til venstre, så vipper dem tilbage, så du glider til højre. Du skal ligne et faldende blad, der dypper frem og tilbage.

Trin 6

Vend om, så du er på din tå kant, vinkelret på hældningen, vendt op ad bjerget. Sørg for virkelig at bøje dine knæ og undgå at fange din hælkant, så du bruger så lidt tid som muligt på din røv. Så fortsæt til "blad" ned løbet igen, husk at vende på hofterne.

Trin 7

Øvelsen går ned i løbet og drejer både til venstre og højre og stopper. Husk altid at bøje dine knæ og vende på hofterne. Når du går ned ad bakke, styres styret af din rygfod, så vippe til den rigtige kant og svinge din rygfod ud. Med praksis vil du blive god til dette og være i stand til at gøre det hurtigt uden at tænke.

Del:
Kommentarer