Sådan sænkes kolesterol i 30 dage

Sådan sænkes kolesterol i 30 dage

Sænk dit kolesterol og du vil leve længere. Det er stort set bundlinjen. Vedligeholdelse af sikre kolesteroltal reducerer også risikoen for et hjerteanfald. Der er to typer af kolesterol, HDL og LDL. Det gode kolesterol kaldes HDL eller højdensitetslipoprotein, som er et stof, der bruges til at transportere kolesterol og triglycerider i blodbanen. Dårlig kolesterol betegnes som LDL eller lavdensitets lipoprotein, som transporterer kolesterol fra leveren til væv gennem hele kroppen. LDL forårsager slim til at opbygge på dine arteries vægge. Dette skaber plaque buildup og øger risikoen for hjertesygdomme.

Spis havregryn hver dag i 30-dagesperioden. Du ønsker at bruge usødet, fuldkorn havregryn, som f.eks. Stålskåret havre, ikke den smagsoplevede slags. Havregryn, som navnet antyder, er lavet af havre, hvilket er en stor kilde til fiber.

Spis 10 til 30 mandler dagligt. Mandler giver rige kilder til E-vitamin og er en af ​​de mere næringsrige af alle de forskellige nødder. Smagen er ret blid, så tilsæt dem til fedtfattig yoghurt, salater eller vegetabilske retter.

Spis et æble om dagen. Der er helt sikkert noget til adageet, "et æble om dagen holder lægen væk." Der er en ingrediens i æbler kaldet "pectin", der vil sænke dit kolesterol så meget som 16 procent, hvis du spiser mindst to om dagen.

Gå en til tre miles hver dag. Træning og opbygning af sved øger blodstrømmen i dine arterier. Dette reducerer chancerne for inflammation og hærdning af arterierne.

Tag en hvidløg caplet om dagen. Vælg en helt naturlig formel uden sukker, stivelse, gær, koffein, mælkeprodukter eller konserveringsmidler. Nogle hvidløgskapletter er "enterisk belagte", som gør det muligt at absorbere i tyndtarmen i stedet for maven for at mindske hvidløgets ånde.

Del:
Kommentarer