Sådan sænkes kolesterol før en test

Sådan sænkes kolesterol før en test

Højt kolesterol kan være en forløber for hjertesygdomme og slagtilfælde. Der findes metoder til at sænke dit LDL-kolesterolniveau før din næste blodprøve. Efter en regelmæssig øvelse program, sundere spisevaner og opmærksomhed på din overordnede sundhed gør kolesterol mere håndterbar.

Dyrke motion. Regelmæssig motion sænker hurtigt kolesterolniveauet. Motion øger metabolismen af ​​kostfedt, hjælper dig med at tabe pund og sænke kolesterolet.

Forøg dit gode kolesteroltal. Der er to forskellige slags cholesterol --- højdensitets lipoprotein og lavdensitets lipoprotein. HDL er godt kolesterol, findes i avocados, jordnøddesmør og olivenolie eller rapsolier. Forbruge flere fødevarer med HDL-kolesterol og reducere dit indtag af fødevarer med LDL-kolesterolfødevarer for at opnå et bedre niveau på din næste test.

Forøg fiber. Fiber binder sig til galdesyrerne i din krop, som ofte indeholder meget af det dårlige kolesterol. Efter at fiberen har bundet sig til galdesyren, tvinger den kolesterolholdige syre ud af kroppen og sænker kolesterolniveauerne. Naturfibre findes i frugt, grøntsager, bønner og bælgfrugter, og er også tilgængelig i fibertilskud.

Tag et multivitamin. Oftere end ikke, er daglige ernæringsmæssige behov ikke opfyldt --- dette gælder især for kolesterolkampende stoffer som vitamin B12, B6 og folinsyre. Find et multivitamin indeholdende disse ingredienser for at sænke dine kolesteroltal.

Reducere stress. Stress påvirker kroppen såvel som sindet og kan øge kolesterolniveauet. Kroppen frigiver kemikalier, der indsnævrer blodkarrene og arterierne under stress, hvilket får blodstrømmen til at ændres. Dette påvirker negativt dine cholesterol-kampe evner og placerer øget belastning på dit hjerte, hvilket sætter dig i fare for hjertesygdomme eller et hjerteanfald.

Tips

Kontroller altid med din læge, før du starter en øvelsesrutine --- lav en plan under hendes vejledning for at holde kolesterolniveauet inden for et sundt udvalg.

Del:
Kommentarer