Sådan sænkes du hurtigt på sukkerniveauet

Sådan sænkes du hurtigt på sukkerniveauet

Diabetikere skal være opmærksomme på deres sukkerindhold. For meget sukker kan få bugspytkirtlen til at overarbejde sig selv og vil medføre negative sundhedsvirkninger i fremtiden. For at forhindre dette sker, skal diabetikere nøje overvåge deres kost. Når blodsukkerniveauet bliver for højt, er det dog vigtigt at sænke dem med det samme.

Træn så ofte som muligt. Den gamle tanke om at svede ud de dårlige ting gælder med denne teknik. Det virker, fordi kroppen har brug for energi til bevægelse. Det overskydende sukker, der er i din krop, vil blive brugt før andre energikomponenter. Motion er en af ​​de nemmeste måder at reducere blodsukker niveauer, så det er en god ide at bruge det til din fordel.

Drik masser af vand hele dagen. Vand er et af de sundeste, som kroppen kan forbruge, så det er ikke overraskende, at det kan hjælpe med at sænke blodsukkerniveauet hurtigt. Den måde, det virker på, er ved at fortynde sukkeret i kroppen. Når kroppen udskylder alt det vand du drikker, vil sukkeret gå med det.

Indsæt kanel i din daglige kost. Selvom det måske lyder som intet mere end en gammel myte, kan kanel hjælpe med at sænke blodsukkerniveauet. Hovedårsagen til, at det er kendt at gøre det, er, at det reducerer den hastighed, hvormed mad forarbejdes af maven. Spise kanel på daglig basis har været videnskabeligt bevist for at hjælpe diabetikere med lavere sukkerindhold.

Forbruge æblecidereddike hver dag. Denne type eddike er kendt for at give kroppen en række forskellige sundhedsmæssige fordele, hvorfor det har fået så meget popularitet gennem årene. Grunden til at det vil hjælpe dig med at sænke blodsukkerniveauet er, fordi det absorberer de stivelser, som normalt ville have forvandlet til sukker.

Drikke ginseng te dagligt. Måden at ginseng virker for at reducere dit blodsukker niveau er ved at øge produktionen af ​​insulin. Det vil reducere den hastighed, hvormed mad forarbejdes af kroppen, hvilket vil give mere tid til, at overskydende sukker absorberes.

Tips

Opbevar en fødevarebog for at registrere, hvad du spiser. Du må muligvis tage mere sukker, end du er klar over. Husk at blodsukkerniveauet skal være 180 mg efter at have spist og 130 højst inden du spiser.

Advarsler

Hvis du begynder at blive syg, når sukkerniveauet er højt, skal du besøge en læge. Husk at nogle fødevarer er overraskende højt i sukker, herunder visse frugter.

Del:
Kommentarer