Sådan sænker du kolesterol hurtigt

Sådan sænker du kolesterol hurtigt

Der er få måder at sænke kolesterol hurtigt og sikkert på. For mange amerikanere lider af højt kolesteroltal, hvilket øger risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. Sænkning af kolesterol kan gøres effektivt ved at lave et par kost og motion ændringer. Der er også kosttilskud, der hjælper med at sænke kolesterolet hurtigt. Følg nedenstående trin for at sænke kolesterolet hurtigt.

Spis en fedtfattig kost, der omfatter grøntsager, frugt, fisk, korn (især havregrynkorn) og nødder til at sænke kolesterolet hurtigt. De fleste mennesker vil se lavere LDL-kolesterolresultater inden for få uger. Undgå fødevarer højt i mættede fedtstoffer som kød. Det er bedst at spise enumættede fedtstoffer; disse fedtstoffer sænker dårligt LDL-kolesterol og hæver godt HDL-kolesterol. Total fedt bør ikke overstige 25 procent af din kost. Spis en fedtholdig diæt med for det meste monoumættede fedtstoffer for at sænke kolesterolet hurtigt.

Drik æblecidereddike med te for at sænke kolesterolet hurtigt. Proponenter af æblecidereddike hævder at det tynder blodet ved at binde sig til kolesterol og fjerne det fra kroppen. Mens der ikke er videnskabeligt bevis for, at æblecidereddin sænker kolesterol, har mange mennesker sænket deres kolesterol betydeligt uden nogen diætændringer ved at drikke et par teskefulde æblecidereddike hver dag. Bland æblecidereddike med te og tilsæt lidt honning til smag for at sænke kolesterolet hurtigt.

At tage rød risgær og omega-3 kosttilskud sammen hver dag har vist sig at sænke kolesterolet hurtigt og lige så effektivt som det receptpligtige cholesterolreducerende lægemiddel Crestor. Denne undersøgelse i New Orleans på American Heart Association's Scientific Sessions viste, at selv mennesker med normale kolesterolniveauer drager fordel af lavere hjerteanfald risici ved at tage ris gær og omega-3 kosttilskud.

Udøve regelmæssigt at reducere kolesterol hurtigt. Motion stimulerer enzymer, der hjælper med at fjerne LDL-kolesterol fra blodet ved at sende det til leveren til udskillelse. Jo mere du udøver, jo mere LDL-kolesterol udskiller din lever. For at reducere kolesterol hurtigt, gør mere kraftig motion som jogging eller løb. Kraftig motion øger HDL-kolesterol mere effektivt end moderat motion. Træn i mindst 30 minutter om dagen eller mere for at sænke kolesterolet hurtigt.

Advarsler

Kontroller altid med din læge, før du starter en kost og motion plan.

Del:
Kommentarer