Sådan smøres NordicTrack-maskiner

Sådan smøres NordicTrack-maskiner

NordicTrack fremstiller flere typer træningsmaskiner, herunder elliptiske, skidemaskiner, løbebånd og motionscykler. Disse maskiner skal vedligeholdes korrekt efter køb, og alle af dem undtagen cyklerne kan kræve smøring til vedligeholdelse. Smøring reducerer friktionen, hvilket kan medføre, at en maskine slides for tidligt. Ejere bør følge vedligeholdelsesinstruktionerne i maskinens manual for at forhindre skade og holde deres træningsudstyr i orden.

Løbebånd og hældningssko

Vandringsbæltet på både NordicTrack hældnings træner og tredemølle kan begynde at holde fast over tid, men begge bælter kan fastgøres med et rør af NordicTrack bæltsmøremiddel. Først skal du tage stikket ud af stikkontakten og justere låsebåndets søm for at hvile lige over bagvalsen. Løft kanten af ​​den ene side af gangbæltet, og anbring derefter en fjerdedel af smøremidlet, og lav et zigzagmønster ned langs længden af ​​vandringsplatformen 1 til 2 tommer fra kanten af ​​bæltet. Flyt til den anden side af løbebåndet og gør det samme. Tryk ned på gangbæltet og overfør smøremidlet på gangbæltet fra platformen. Træk bæltet, indtil sømmen sidder lige over forrullen, og brug det resterende smøremiddel til at skabe endnu to zigzagmønstre ned på hver side af gangpladen igen. Sæt maskinen i igen og tænd den for at lade den køre i sig selv i et par minutter for at afslutte processen.

Elliptiske maskiner

En NordicTrack elliptisk begynder sommetider at rive, når den bruges, hvilket indikerer at maskinen skal rengøres eller smøres. Start med at fjerne eventuelle synlige affald fra hjulene og sporene ved hjælp af en 100% bomuldsklud. Prøv at bruge maskinen igen for at se, om dette løste problemet. Hvis ikke, så anbring en lille mængde silikonebaseret smøremiddel til bare sporet, hvilket virker for at reducere den friktion, der opstår mellem hjulene og sporet. NordicTrack anbefaler, at du rengør din elliptiske ugentlige med en mild rengøringsmiddel, og kontroller om der er snavs på hjulene og spore, mens du gør det.

Træningscykler

NordicTrack træningscykler skal vedligeholdes og rengøres regelmæssigt for at holde dem i gang. Brug en lille smule mild sæbe med en fugtig klud til at tørre ned på cyklen, herunder styret, sædet, sædehåndtaget, tilbehørbakken og pedalerne. En NordicTrack-cykel behøver ikke smøring, men drivremmen skal muligvis justeres periodisk, hvis bæltet begynder at glide, når du pedaler. For at justere dette bælte skal du tage stikket ud af stikkontakten og fjerne den rigtige pedal sammen med højre forreste skærm og skærmdæksel. Følg de instruktioner, der fulgte med din cykel, for at løsne eller stramme hver af de forskellige hex skruer, som vil stramme bæltet. Derefter genmonteres frontskærm, dæksel og pedal.

Ski maskiner

En NordicTrack ski maskine skal inspiceres hver tredje måned og smøres efter behov. Undersøg læderresistenspuden, som er fundet lige under remskiven, hver tredje måned for at se om den har tørret ud. Denne pude skal forblive smurt, så det kan gøre sit arbejde med at give en jævn bremsehandling. Olie let remskiveens spændeskive med en let husholdningsolie. Løsn drejeknappen modstandsstykket, løft tromlen op og brug en fil til at skrue op mod overfladen af ​​modstandsstykket. Anvend derefter en til to dråber lys husholdningsolie til puden. Dæk op overskydende olie, der forbliver omkring puden og stram modstandsknappen. De forreste og bageste rulleaksler bør også smøres, hvis de begynder at knibbe. For at gøre dette skal du blot anbringe en dråbe lys husholdningsolie til akslerne på hver side af rullerne, og drej derefter dem for at fordele olien.

Del:
Kommentarer