Sådan Smør Du Hip Joint

Sådan Smør Du Hip Joint

Hver led i kroppen smøres af synovialvæske, der virker til at dæmpe leddet, så knogler og brusk ikke gnider sammen for at skabe friktion. Når leddene ikke smøres godt, kan der opstå smerte. I hofteleddet kan smerter udstråle gennem hofte og lyske i låret. Fælles smerter kan være værre om morgenen og i slutningen af ​​dagen. En læge kan diagnosticere årsagen til hoftepine og give behandlingsmuligheder for at reducere smerter og smøre leddene.

Sådan Smør Du Hip Joint

Diskuter din hoftepine med en læge. Han vil være i stand til at diagnosticere årsagen til smerten for at behandle dine symptomer ordentligt. Dårlig smøring i hoftefugen kan skyldes tilstande som gigt, traume eller betændelse.

Tag et daglig multivitamin for at sikre, at dine ernæringsmæssige behov bliver opfyldt. Korrekt ernæring er vigtig for at skabe og erstatte synovialvæske.

Drik en tilstrækkelig mængde vand igennem dagen for at hjælpe med at producere synovialvæske. At drikke to kortere vand om dagen vil holde dig ude af at blive dehydreret.

Spis den mængde protein, der er nødvendigt for din kropsvægt. For hver 10 pounds af vægt, indtage 4 til 5 gram protein, ifølge ernæringseksperter ved University of Hawaii. Protein er nødvendigt, da synovialvæske er sammensat med aminosyrer, der findes i proteiner.

Tag et omega-3 fedtsyretilskud eller spis mere fødevarer, der indeholder omega-3 fedtsyrer som laks, sardiner, valnødder og rapsolie. Fødevarer og kosttilskud, der indeholder omega-3 fedtsyrer, understøtter regenerering af synovialvæske for bedre at smøre hofteleddet.

Diskuter antiinflammatorisk medicin og kortikosteroidbehandling med din læge. Antiinflammatoriske lægemidler og kortikosteroider kan reducere inflammation i hoftefugen for at give smertelindring. Injektioner af syntetisk hyaluronsyre i leddet er en anden behandling, som din læge kan administrere for at smøre hofteleddet.

Advarsler

Diskuter eventuelle potentielle ændringer i din kost eller nye kosttilskud med din læge for at sikre, at de ikke påvirker anden medicin, du måtte tage.

Del:
Kommentarer