Sådan slippes spor af spor på våben

Sådan slippes spor af spor på våben

Spormerker er resultatet af at tage noget stof gennem dine arme. Enkeltpersoner skyder disse stoffer op i deres krop med sprøjter. For at undgå smerte og irritation vil de flytte injektionsstederne til forskellige dele af deres arm. Spormerker er resultatet af flere injektioner. Bruiser følger ofte injektionsstederne. Da sporene tager tid at helbrede, føler de ofte sig for skam ved deres udseende.

Kick vane. Hvis du ikke har stoppet med at bruge stoffer, er det nu tid til at se på dine muligheder. Forstå, at sporene altid følger med brugen.

Tillad åbne sår at helbrede. Afhængigt af hvor nylig sporene blev erhvervet, kan du have åbne sår eller skrubber. Før du går videre til de næste trin, skal du lade disse sår helbrede. Hvis du forsøger at overgå helingsprocessen risikerer du infektion.

Exfoliere området. For at fremme hudregenerering skal du regelmæssigt bruge en mild exfoliator. Du kan købe en i butikken eller lave en selv. At lave en hjemme, alt hvad du behøver er olivenolie og sukker. Bland ingredienserne sammen for at gøre exfolianten.

Brug en salve. Efter peeling og hele processen er det vigtigt at bruge en salve til at hjælpe dine sår helbrede. Neosporin gør en god, der hævder at hjælpe med at forhindre ardannelse. Derudover indeholder disse produkter ofte smertelindrende og hjælper med enhver smerte, du måtte have.

Giv det tid. Processen med at slippe af med spor er en kedelig. Det tager tid, dedikation og engagement i en regelmæssig rutine. Du vil ikke se resultater natten over, men fremskridtene vil vise sig over tid. Bare husk at være tålmodig.

Dæk det op med makeup. Hvis du har brug for øjeblikkelige resultater, kan du altid bruge makeup til at dække sporene. Forstå, at dette resultat kun er midlertidigt, og du skal stadig færdiggøre ovenstående trin for at slippe af med dem for godt. Brug body makeup til at dække mærkerne og sæt det med pulver. Det skal holde hele dagen.

Tips

Se online for at finde ud af, hvilke makeupprodukter der kan dække spormærker. Til svære spor kan Dermablend bruges.

Advarsler

Undlad at forsvinde peeling, salve og helingsproces. Du kan få øjeblikkelige resultater fra makeup, men det er kun midlertidigt.

Del:
Kommentarer