Sådan slippe du af rust på en snowboard

Sådan slippe du af rust på en snowboard

Metalkantene på et snowboard er som en kniv. En finjusteret, glat, skarp kant skærer ind i sneen som smør, hvilket giver dig ekstrem kontrol på skråningerne. En rusten, kedelig kant kan få dig til at se klodset derude og kan endda være et sikkerhedsproblem. Rust er uundgåeligt; dit bord tager for meget af en pounding i et vådt miljø, men du kan fjerne og forhindre det på flere måder.

Diamantsten

Professionelle snowboard tunere bruger diamant ski og snowboard sten til at fjerne rust, burs og dings fra kanterne af brædder, rydder vejen for en ren skæring og en skarp kant. En diamantsten er et specielt designet lille metalværktøj med hævede slibende diamanter. Mål bindingsens breddevidde ved hjælp af et målebånd og skriv ned målingen, inden du fjerner bindingerne, så du kan rense bordets metalkanter. Våd diamantstenen ved at spritte med sprøjteflasken, og glid derefter let sten ned i bundkanten og påfør jævnt, jævnt tryk. Gør det samme for sidekanten. Tag din tid og gå langsomt, og brug lige nok tryk for at fjerne rusten.

Gummy Stone

En gummy sten repræsenterer en lille slibende bøjelig også. Det fungerer meget som en stor viskelæder til rust. Da den gummy sten er formbar, behøver du ikke at fjerne bordets bindinger. Våd stenen med en sprøjteflaske og gnid det forsigtigt på brættets metalkanter for at fjerne rustflekker. Gummistenen fungerer fint til små overfladerørspidser, men den svampede krop gør det svært at få gearing til større dybere pletter. Brug gummy sten mellem tuninger eller når du først mærker små rustflekker.

Salt og eddike

Syren i eddike bryder op oxideret metal, men det kan også beskadige kroppen af ​​dit bord. Men de fleste har salt, klude og eddike i deres hjem, hvilket gør det til en økonomisk metode, når du går forsigtigt. Påfør en lille mængde eddike på en klud, og derefter til kanten af ​​dit bord. Tør alle eddike, der kommer på kroppen af ​​din plade, straks af med en tørklud eller et håndklæde. Lad eddiken arbejde på rusten i et øjeblik. Damp en anden klud med eddike, tilsæt en lille mængde salt til kludet og brug det ristede salt som sandpapir over metalkanterne. Som et slibemiddel komplementerer saltet eddikes rustbeskadigende egenskaber. Rens af enhver eddike og salt efter fjernelse af rusten, og pas på, at du ikke får noget på bordets krop.

Sommervoks og forebyggelse

Tag din bord til en professionel for at blive indstillet, før du gemmer den - eller tune bordet selv. Fugtighed kan lide at hule i burs og dings, som dit bord indsamler og afstemmer det effektivt fjerner dem. Tuning sørger også for, at en flot lag voksforsegler kroppen på dit bord for yderligere at beskytte mod væskeindbrud. Opbevar dit afstemte bord på et køligt, tørt sted i sommermånederne. Læn dig ikke op mod en væg eller læg noget på toppen af ​​det under opbevaring. Sæt den i en neutral position, så den ikke krøller, fordi vridning skaber de irriterende burs og dings.

Del:
Kommentarer