Sådan slippe du af knuder i din skulderblad

Sådan slippe du af knuder i din skulderblad

Når musklerne knytter mellem skulderbladene, får det dig til skade. Brug af en side af din krop mere end den anden forårsager normalt disse knuder. Når du får denne smerte mellem dit skulderblad og rygsøjlen, skal du strække musklerne ud for at føle en vis lettelse. Før du når til medicinen eller opvarmningspuden, prøv nogle få enkle øvelser for at slippe af med knuder i dit skulderbladområde.

Stram armen over hovedet og bevæg derefter armen udad. Gør dette indtil trykket frigives. Gentag strækningerne med den anden side af din krop. Stærk den såre side 4 gange så meget som den side, der ikke gør dig ondt.

Lav en tennisbold på gulvet. Hvis du ikke kan lægge på gulvet, kan du sætte tennisbolden på din seng. Gulvet fungerer bedre, fordi det er en hårdere overflade. Tennisbolden synker ind i madrassen i din seng og du vil ikke have så meget lettelse.

Læg på gulvet, manøvrere tennisbolden, så det er i det område, hvor du er mest mørt.

Hold dig stille i ca. 5 minutter; smerten vil begynde at falde. Efter 5 minutter er der gået, indtil tennisbolden rammer et andet ømt område i dit skulderbladområde. Gentag dette trin.

Gentag trin 3 og 4 for at lette knuderne i dine skulderblade.

Del:
Kommentarer