Sådan slippe du af dårlig smag Burps

Sådan slippe du af dårlig smag Burps

Sure, dårlige smagsprøver er en uheldig bivirkning ved at hengive sig i et stort måltid eller spise måltidet for hurtigt. Burps er forårsaget af fordøjelsesbesvær, som opstår, fordi et måltid indtages hurtigt eller er fyldt med fedtede fødevarer, rygning, stress, forbrug af kulsyreholdige sodavand og spiritus og brugen af ​​nogle medicin. Børsterne ledsages ofte af opblødning, mavesmerter, kvalme og en brændende fornemmelse i overlivet, ifølge Mayo Clinic.

Retsmidler

Tag et over-the-counter antacid, såsom Tums, Mylanta eller Alka-Seltzer. Disse lægemidler virker ved at neutralisere syrer i din mave, der forårsager de dårlige smagsprøver. Tag lægemidlet i henhold til pakningsvejledningen. Tag en over-the-counter medicin, der blokerer produktionen af ​​mavesyrerne, der fører til sure burps og fordøjelsesbesvær. Ifølge Mayo Clinic er medicin som Prilosec, Prevacid og Zegerid tilgængelige for at hjælpe mennesker med længerevarende fordøjelsesbesvær eller gastrointestinal reflukssygdom.

Tag medicin, som vil irritere maven med mad. Hvis medicinerne indtages med mad og stadig forårsager fordøjelsesbesvær, skal du tale med din læge om muligheden for at skifte til et lægemiddel, der er mindre irriterende.

Drik en kop pebermynte te. Den varme, beroligende te hjælper med at løse maven og aflaste den sure gas.

Dæk dit næste måltid med en belægning af sort peber. Sort peber vil reducere produktionen af ​​tarmgasser, der forårsager de sure belches og fordøjelsesbesvær.

Forbruge måltider langsommere. En væsentlig årsag til fordøjelsesbesvær og dårlige smagsprøver er mad, der indtages for hurtigt og kan ikke fordøjes hurtigt nok. Slap af, nyd måltiden og tyg din mad. Spis måltider i et roligt, stressfrit miljø. Undgå at spise på farten, og i stedet sæt dig ned og spis maden på et godt, afslappet sted.

Undgå forbruget af kulsyreholdige drikkevarer og hold op med at ryge. Begge disse vaner forårsager overskydende luft til at komme ind i maven, hvilket vil føre til sur smagning belches.

Del:
Kommentarer