Sådan slippe af med kalde sår ASAP

Sådan slippe af med kalde sår ASAP

Kaldsår forårsages af Herpes simplex-viruset. Kolde sår vises som røde eller rosa blærer omkring mund og næse, og de er meget smitsomme. Undgå at røre de kolde sår med dine hænder og vask dine hænder ofte for at forhindre spredning af det kolde ømme. Du kan bruge receptpligtige og over-the-counter topiske medicin for at slippe af med dit kolde ømme. Når der påføres koldt ømhed inden for en time efter et udbrud, kan koldsår medicin reducere din helbredende tid med en til to dage og mindske smerten. Helingstiden for kolde sår kan vare op til to uger.

Tag et multi-vitamin hver morgen. Dette vil fremskynde helingsprocessen. Undgå at spise mad, der opfordrer til, at viruset spredes og trives; sure fødevarer som citrus, tomater og eddike og salt mad som kartoffelchips og pommes frites bør ikke spises, før det kolde øm har helet.

Rens koldsår flere gange om dagen med varmt sæbevand; brug en antibakteriel sæbe. Sug en vatpind med gnidningsalkohol og blød det kolde øm med den gennemblødte vatpind.

Gnide en over-the-counter eller receptpligtig forkølelsessyge såsom topisk lidokain eller benzokain for at helbrede det kolde ømme. Anvend disse lægemidler til det kolde ømme flere gange om dagen. Du kan også anmode om en mundtlig recept til kolde sår fra en læge.

Placer en isterning mod det kolde ømme for at kontrollere smerter og hjælpe det kolde sår gå ned; Sørg for, at enhver topisk salve har haft en chance for at tørre ind i huden. Gnid is mod sår hver time. Den virus, der forårsager kolde sår, kan ikke duplikere i et koldt miljø.

Tips

Forbliv rolig. Visse udløsere som stress og angst kan udløse et udbrud af kolde sår. Fælles forkølelse og influenza, og udsættelse for ekstremt varmt eller koldt vejr kan også udløse udbrud. Genkend hvilke udløsere der forårsager dine udbrud, og undgå dem.

Del:
Kommentarer