Sådan slippe af kærlighedshåndtag

Sådan slippe af kærlighedshåndtag

Kærlighed håndtag er en kærlig betegnelse bruges til overskydende fedt, der sidder oven på de skrå muskler, som er placeret på torsoets sider. Spot reducere fedt fra kun et område af din krop er ikke muligt, men du kan reducere din samlede kropsfedtprocent gennem et fitnessprogram, der indeholder en sund kost og regelmæssig motion. Da vægten er brændt af og din talje slims, vil kærlighedshåndtagene sandsynligvis begynde at forvandle væk.

Vægttab

At miste overskydende vægt i hele kroppen kræver, at der opstår et kalorieunderskud ved at forbrænde flere kalorier, end du spiser. Caloriske behov er forskellige for alle og baseret på individuelle faktorer, såsom alder, vægt, stofskifte og aktivitetsniveau. CDC anbefaler at tabe sig langsomt og stabilt, såsom 1 til 2 pund pr. Uge. Et underskud på 3500 kalorier svarer til et pund af fedt tab. Derfor kan reduktion af dit kalorieindtag med 500 til 1000 kalorier om dagen hjælpe dig med at opfylde dine vægttabsmål.

Kost

At spise fødevarer med en høj ernæringsværdi kan hjælpe dig med at skære kalorier, føle sig tilfredse og kaste kærlighedshåndtagene. Vælg ægte mad over mad, der forarbejdes eller fyldes med sukker eller indeholder mættet fedt. For eksempel, spis magre proteiner, fuldkorns kulhydrater, poly- og enumættede fedtstoffer og frisk frugt og grøntsager. Kombiner proteiner med kulhydrater for at blive slibet, såsom kalkun med fuld hvede brød, æbleskiver dyppet i jordnøddesmør eller kylling med en side af brun ris. Spis fire til fem gange om dagen for at holde din appetit under kontrol og forhindre overspising...

Dyrke motion

Deltagelse i fysisk aktivitet kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier og fedt og forbedre din overordnede form. CDC anbefaler 60 til 90 minutter moderat intens aktivitet på de fleste dage i ugen for at tabe sig. Sigt i 30 til 60 minutters motion om dagen, hvis du har været stillesiddende og er ny til at træne. Forøg gradvist dine sessioner, indtil du overholder CDC's retningslinjer. Træning bør bestå af både kardiovaskulær og styrketræning øvelse. Cardio får dit hjerte til at pumpe og består af aktiviteter som løb, svømning, cykling og hoppetov. Styrketræning, som består i at bruge en form for ekstern modstand, bygger mager muskelmasse, hvilket hjælper med at øge dit stofskifte. Eksempler på modstandsmetoder er vægte, kropsvægt, resistensbånd, kedelbælg og medicinbolde. Målet er at arbejde de store muskelgrupper i din krop, som er latissiumus dorsi, pectoralis major, abdominals, glutes, quadriceps og hamstrings. Giv din krop en hel hviledag pr. Uge, så dine muskler har mulighed for at reparere og genoprette.

Mål obliquesne

Abdominal øvelser, der retter sig mod siderne af dine torso-drejende crunches, sideplanker, sidebroer og stående sidebøjninger - kan hjælpe obliqueerne til at se tonet, når overskydende fedt er tabt. Medtag to til tre abdominal bevægelser i dine træning tre gange om ugen. Mål for tre sæt på 10 til 12 gentagelser. At bruge en prop som en stabilitetskugle kan øge udfordringen ved en grundlæggende øvelse, som f.eks. Vridningsknasten. Sid dig mod den forreste del af en mellemstor stabilitetskugle med knæene bøjet i 90 graders vinkel og dine fødder fladt på gulvet. Lig tilbage over bolden. Placer dine hænder bag hovedet og stræk dine albuer ud til dine sider. Engag din abs og vippe din hage ned lidt. Løft dit hoved, skuldre og øvre ryg mod loftet. Vend samtidig med at bringe din venstre albue mod dit højre knæ så langt som muligt. Tilbage til startpositionen. Gentag crunchen, men denne gang bringe din højre albue mod dit venstre knæ. Fortsæt til alternative sider for i alt 20 gentagelser.

Del:
Kommentarer