SĂĄdan slippe af Hangover Shakes

SĂĄdan slippe af Hangover Shakes

En tømmermænd er en samling af symptomer, der karakteriserer din krops reaktion på tilbagetrækning af alkohol. Almindelige symptomer omfatter rysteri, svimmelhed, humørsvingninger, hovedpine, kvalme og lysfølsomhed. Der er ingen ægte kur mod en tømmermænd; det er nødt til at gå væk alene. Der er dog nogle få trin, du kan tage for at minimere dine symptomer. Du kan også hjælpe med at forhindre tømmermænd ved at spise før du drikker, drikker langsomt, begrænser antallet af drikkevarer og klæber til kun en slags drikke.

Drikke væsker, såsom frugtjuice og vand. Brug ikke mere alkohol; dette kan forværre dine symptomer. Alkohol fører til overaktiv vandladning, hvilket resulterer i dehydrering. Dette forværrer tømmermænds symptomer.

Hæv dit blodsukker Ifølge Mayo Clinic resulterer alkohol ofte i en blodsukkerfald. Dette forårsager mange tømmermænds symptomer, herunder rysteri, træthed og svaghed. Spis blid mad. Hold dig til kiks, toast eller bouillon suppe for at hjælpe med at sætte din mave og hæve dit blodsukker for at reducere shakiness.

Gå i seng efter at have hydreret din krop og spiser. Når du sover, vil du ikke mærke rystelser eller andre tømmermænds symptomer. Det er også muligt, at din tømmermænd vil være helt væk, når du vågner op.

Del:
Kommentarer