Sådan sælges brugte golfbolde

Sådan sælges brugte golfbolde

Hvis du nogensinde har spillet golf, så er chancerne for, at du har mistet en bold eller to i vandet, skoven eller mudderet. Mange golfspillere trækker simpelthen ud en ny bold og fortsætter med at spille i stedet for at blive beskidte eller våde forsøger at hente en bold. Mange gange ansætter golfbaner folk til at samle de gamle bolde, så de kan videresælge dem. Hvis du er golfentusiast og gerne vil tjene et par ekstra penge, kan det være vejen at sælge brugte golfbolde.

Find så mange brugte golfbolde som du kan. Du kan samle dem, mens du er ude med at spille golf, eller slå kurset på ude-dage eller timer, når du får mere tid til at søge. Vandfarer indeholder typisk en skattekiste af forladte bolde, hvoraf mange stadig er i uberørt stand. En maske og snorkel eller dykkerudstyr kan komme til at fungere, når du søger i vandet. Kig på de mudrede områder for bolde såvel som i de skovklædte områder omkring kurset.

Rens alle bolde så grundigt som muligt, og kontrollér og kassér eventuelle bolde, der er beskadiget. Bolde med nicks, chips eller rotting områder kan ikke sælges. Du kan købe en golfboldskive, så du nemt kan vaske dine bolde fra de fleste golfforsyningsbutikker eller simpelthen vaske dem med hånden.

Tag bolde til lokale golfbaner og spørg om at sælge dem. Mange kurser videresælger deres fundne bolde, men nogle kan også købe din, hvis du tilbyder en rimelig pris. Brugt bolde sælger typisk for $ 1 eller mindre afhængigt af typen af ​​bold og dens tilstand.

Annoncér dine brugte golfbolde på websteder som Craigslist eller eBay. Du kan sælge dem af bucket, pund eller per bold til en billetpris, der helt sikkert vil tiltrække opmærksomheden hos golfspillere, der ønsker at spare nogle penge.

Opsæt et salgsstativ eller sælg bolde lige ud af din bil eller lastbil. Du kan parkere tæt på en lokal golfbane og oprette et tegn, der reklamerer for dit salg af brugte bolde. Golfspillere på vej til leg eller øvelse kan stoppe og købe en spand med bolde fra dig.

Del:
Kommentarer