Sådan slår du Tae Kwon Do Belt

Sådan slår du Tae Kwon Do Belt

Tae Kwon Do er en slags kampsport, der bruger hænder og fødder snarere end våben. Når du lærer og mestrer kunsten i Tae Kwon Do, bærer du Tae Kwon Do bukser og skjorte, plus et farvet bælte, der betyder dit niveau af præstation og mestre i kampkunst. Der er en korrekt måde at bære din Tae Kwon Do uniform og bælte på. Når du først lærer at binde din Tae Kwon Do bælte, bliver processen lettere, når du træner.

Hold dit bælte, så midten af ​​bæltet er placeret direkte over din navle. Enden af ​​bæltet med tape, der er pakket rundt om det, skal være på din højre side.

Sæt begge sider af bæltet rundt om ryggen og bring dem rundt til forsiden. Når du går rundt, skal du slutte ved at komme rundt om højre side helt under båndets ende, der ombrydes fra venstre, så de to lag er oven på hinanden. Sørg for at du har gemt højre halvdel af bæltet under venstre halvdel helt rundt om bagsiden og siderne.

Tag fat i bælteenden, der er på toppen, som nu vil være på din højre side. Tag det ned over ydersiden af ​​bæltet, og tag det under begge lag og træk det op og igennem.

Tag den øverste del af bæltet over den nederste endedel og tag enden i hullet eller sløjfen, du lige har oprettet. Træk enderne for at skabe din knude.

Fold endestykkerne ned, så de hænger ned fra knuden. Hvis din Tae Kwon Do bælte har en strimmel på den, skal stripen være synlig på ydersiden, når du folder ned enderne. Hvis du har et sort bælte, skal skrivningen på bælgens ender være synlig udefra med din Tae Kwon Do rang hængende ned på højre side, og din Tae Kwon Do skolens navn hænger ned på venstre side.

Del:
Kommentarer