Sådan slår du ned dine indre lår hurtigt

Sådan slår du ned dine indre lår hurtigt

Den indre del af lårene, især på kvinder, er et sted, der lagrer meget overskydende fedt, ifølge "Fitness Professional's Handbook." En fitness rutine, der er specifik for dette område af kroppen kan hjælpe med at reducere fedtet der over en kort periode. Fortsæt med at flytte og komme ind i så meget som fem dage om ugen værd at motion for at slanke og reducere fedt.

Tag trappen. At gå op og ned ad trappen er en af ​​de øverste øvelser for at reducere lårene, ifølge "Fit to be Well: Essential Concepts." Denne bog foreslår ikke kun at tilføje en trappe eller trin rutine til almindelig fitness, men også tage trappen i stedet for elevatoren på arbejde eller mens du handler. Tilbring mindst 20 minutter på trappen, eller lav aerobic hver dag. Dette er ikke kun godt for lårene, men det giver kroppen meget tiltrængt cardio fitness.

Udfør en serie af squats. Squats er gavnlige for at styrke lårmusklene. Stå med fødderne skulderlængde fra hinanden og squat. Den bedste beskrivelse af dette er at lade sig lide at sidde i en stol og derefter stå tilbage oprejst og gentage. Gør tre reps på 15 squats hver dag.

Udfør sax spark til at arbejde lårene, anbefaler "Fitness Professionals håndbog." Få tyndere lår om cirka to uger til at tilføje saksøgninger til resten af ​​denne rutine. Læg på ryggen på gulvet og løft fødderne lige op i luften. Spred benene fra hinanden, som saks, så bring dem sammen igen. Jo længere benene er spredte jo bedre. Tilføj ankel vægte for mere modstand og hurtigere fedt tab. Gør tre reps på 15 spark hver.

Kør cyklen, mens du stadig er i sakseposition. I stedet for at sprede benene ud til siderne, bevæge dem som om at cykle i en cirkulær "peddling" bevægelse. Gør også tre reps af 15 af disse. At lave disse fire øvelser mindst fem dage om ugen i to uger vil begynde at vise resultater, ifølge "Motivating People To Be Physically Active."

Del:
Kommentarer