Sådan slår du ned cykler på cykelbærer

Sådan slår du ned cykler på cykelbærer

Cykler er en populær mulighed for mange mennesker, der nyder udendørs. Fra vejcykling til ekstrem mountainbike og fritidsfartøjer, bruges en bred vifte af cykler af både unge og gamle. Det er ofte nødvendigt at transportere en cykel for at få adgang til et spor, vej eller udgangspunkt. Cykelstativ er normalt monteret på køretøjer for at holde cykler på plads under rejsen. Et populært rackdesign giver mulighed for montering bag på en bred vifte af køretøjer og giver et sikkert middel til at binde cykler ned.

Løft en cykel og læg den på cykelstativets udadgående lastarm. Placer cykelens øverste tværstang på lastarmene.

Placer cykelstangen i den støbte cykelvugge, der er tættest på bagsiden af ​​lastarmene.

Træk sikkerhedsstroppen fra bagsiden af ​​den støbte cykelholder frem og over toppen af ​​cykelstangen. Bæltet vil have en række huller, der bruges til at fastgøre bæltet og cyklen på plads.

Træk remmen fast nedad over cyklens øverste stang til den lille knap på cykelholderens forside. Sikre cyklen ved at skubbe stroppen over knappen. Vælg et hul i bæltet, som vil resultere i, at cyklen holdes sikkert på plads. Gentag processen for vugge og rem på den anden lastarm.

Fortsæt indlæsning af cykelstativet ved at placere cykler i monteringsvuggerne. Sikre hver cykel ved hjælp af stropperne fastgjort til vuggerne.

Sikre hjulene på cyklerne med en nylonrem med justerbar spænde. Fod båndets ende gennem egerne på cyklerne og derefter gennem hjulets baghjul. Træk enderne af stroppen sammen. Sæt den frie ende af stroppen gennem det justerbare spænde og træk stramt.

Del:
Kommentarer