Sådan slår du en Tennis Forehand

Sådan slår du en Tennis Forehand

Tennis spillere bruger variationer af forhåndsgrebet, tilpasser sig deres spillestil og den type spin, de foretrækker. Der er heller ikke to tove-svingninger, der er lige det samme. Men de underliggende fundamentale er kendte for alle dygtige spillere: korrekt kropspositionering til bolden, fuld kropsrotation med swing og en stærk opfølgning for at maksimere kraft og nøjagtighed.

Trin 1

Grip din racket til forhandskottet. Hold håndtagets sidepanel parallelt med dit racketflade. Placér din håndflade og basen på din pegefinger på sidepanelet, hvilket skaber et lodret racketflade. For at sætte mere topspin på bolden - eller for at håndtere en høj bounce - sæt din håndflade i nederste højre håndtag, 45 grader med uret fra dine strings plan. Dette giver din racket en nedadgående tilt, så du bliver nødt til at møde bolden lidt længere fremad. At ramme med maksimal topspin og til at håndtere meget høje skud, greb bundpanelet på håndtaget, 90 grader med uret fra snorene og lav et opadgående svingplan.

Trin 2

Kør med dine ben for at bevæge sig i slagposition. Juster din krop for at holde to til tre meter mellem dig og bolden. Bøj dine knæ om nødvendigt for at skabe et talje højt svingningsplan. Drej til højre for at sætte din krop i tråd med skuddet. Træd frem med din venstre fod, sæt den foran din højre fod. Slip din ikke-dominerende hånd fra racketen og peg på målet. Vind tilbage med dine skuldre og hofter, der ligger lige op til målet. Flyt din arm tilbage, lige, men ikke låst, og peg på racketen væk fra målet. Hold racket lavt.

Trin 3

Swing fra dine ben op med en åben holdning. Brand dine muskler i rækkefølge, fra dine ben til dine hofter, skuldre og arm. Fremskynde racketen mod bolden og overfør din vægt mod din modstander. Hold armen og albuen lige.

Trin 4

Hit bolden i hoftehøjde, med din racket lige foran din krop. Hold ansigtet på din racket firkantet til bolden ved kontakt. Drej dine skuldre og hofter gennem kontakt, efterbehandling med skuldre og hofter overfor nettet. Hold din rygfod plantet så længe som muligt.

Trin 5

Følg igennem med en bue bevægelse, stigende fra kontaktpunktet. Drej dine skuldre for at placere dit brystfirkant på målet. Afslut din swing med din racket nær din modsatte skulder og din albue peger mod din modstander. En stærk opfølgning giver strøm og kontrol til dit skud.

Del:
Kommentarer