Sådan skylles med saltvand efter en tandudtrækning

Sådan skylles med saltvand efter en tandudtrækning

En tand, der er afskåret, rottet eller på anden måde beskadiget uden reparation, fjernes af en tandlæge eller mundtlig kirurg via ekstraktion. En lignende procedure bruges også til at eliminere unødvendige visdomstænder fra munden. Mens en tandudvinding er en simpel procedure, oplever patienter stadig ubehag og er også i risiko for infektion, når tanden er fjernet. Skylning med saltvand dagligt efter udvindingen forhindrer infektioner, helbreder udskæringer og andre sår og fremskynder den samlede genopretningstid.

Vent 24 timer efter ekstraktionen inden skylning. Dette forhindrer dig i at opleve svær smerte under skylning.

Fyld en kop eller et glas med en kop varmt vand. Sørg for, at vandet ikke er for varmt for at undgå smerte eller ved et uheld at brænde indersiden af ​​munden.

Tilsæt ca. ½ tsk. af bordssalt til vandet. Rør vandet forsigtigt med en ske og bland saltet i væsken.

Hæld alt saltvand i munden. Svejs blandingen rundt om munden og koncentrere sig om udvindingsområdet. Swish forsigtigt for at undgå smerte. Gør dette i 30 til 60 sekunder.

Spyt saltvandet ud i vasken. Skyl munden forsigtigt med lunkent vand fra vandet for at fjerne uønsket salt smag fra munden.

Gentag trin 2 til 5, når du vågner op, efter hvert måltid og lige før du går i seng for at undgå infektion.

Tips

Skyl munden med saltvand i en uge eller to eller som anbefalet af din tandlæge eller mundtlig kirurg for at undgå infektioner og fremskynde helbredelsestiden.

Husk at drikke masser af væsker (hvis / hvis din læge giver dig det ok for at gøre det), som skylning med saltvand tørrer din mund og hud ud.

Advarsler

Kontakt din tandlæge eller mundtlig kirurg, hvis du oplever overskydende smerte, blødning eller hævelse eller høje feber 48 timer efter ekstraktionen.

Del:
Kommentarer