SĂĄdan Skrumpe Fibroid Adenomer i Brystet

SĂĄdan Skrumpe Fibroid Adenomer i Brystet

Et fibroid adenom eller fibroadenom er en godartet (ikke-kræftformet) klump i brystet. I modsætning til kræft tumorer føles en fibroadenoma som regel ret fast, rund, glatkanten og bevægelig som spidsen af ​​en blyantssleder - og er mest almindelig hos præmenopausale kvinder. Disse klumper er sjældent noget at bekymre sig om og ikke ofte smertefulde, men kan være ubehagelige, især i ugen, der fører til menstruation, når østrogeniveauerne stiger. For meget østrogen er ofte skyldige i mange sygdomme og tilstande, herunder fibroadenom. I stedet for at gå gennem kirurgiets traumer kan du forsøge at reducere fibroadenomen gennem naturlige midler.

Bliv fortrolig med dine bryster. Fordi nogle kvindes brystvæv har tendens til at være generelt klumpet, og mange kvinders bryster bliver klumpet lige før menstruationen, skal du lære din egen krop at kende gennem regelmæssig selvundersøgelse.

Eliminer sodavand, kaffe, sort te og chokolade. Disse stoffer indeholder et kemikalie kaldet methylxanthin, der kan forårsage klumpet og smertefuldt brystvæv. Skær også på alkohol, da østrogen metaboliseres i leveren.

Reducer dit sukker og enkle kulhydrater (hvidt mel, pasta og ris). Disse typer af carbs er proinflammatoriske, hvilket bidrager til klumper i brysterne.

Forøg fiberen i din kost, især fra grøntsager, da fiber hjælper med at skylle østrogen fra kroppen. Jo mere overskydende østrogen du har, jo mere sandsynligt er du at lide af hormonelle tilstande, såsom fibroadenom eller endda kræft. Hørfrø er også en god kilde til fiber, plus den indeholder lignaner, som binder til østrogen og eliminerer det fra kroppen.

Gå økologisk. Pesticider sprøjtet på frugt og grøntsager og hormoner eller antibiotika fodret til dyr kaldes xenoøstrogener, som virker som østrogen i din krop og derved øger dine niveauer.

Boost dit progesteron. På grund af dårlig kost og eksponering for toksiner er mange kvinder østrogen dominerende, hvilket betyder, at deres krop producerer for meget østrogen og / eller for lidt progesteron. Tag hormonetesten for at afgøre, om det er dig, og derefter supplere med en naturlig progesteron creme eller Vitex (aka Chaste Berry) kapsler.

Brug aften primrose olie. Denne olie er et populært middel i Europa for at reducere brystsmerter forårsaget af fibroadenom, da det er antiinflammatorisk. Tilsæt olien til din mad eller tag den i kapselform.

Advarsler

Tag ikke aften primroseolie, hvis du er gravid, da det kan forårsage abort eller for tidlig fødsel.

Del:
Kommentarer