Sådan Skrumpe Du Hips & Lår Fast

Sådan Skrumpe Du Hips & Lår Fast

For at komme ind i disse nye jeans må du muligvis kaste den overskydende udbulning fra dine hofter og lår. Fedt, der har akkumuleret på lår og hofter kan være svært at fjerne, især hvis du er kvinde. Dette skyldes, at kvinder naturligvis har mere kropsfedt end mænd. Disciplin og en konkret plan, der fokuserer på kost og motion, kan være effektiv til at krympe hofter og lår.

Trin 1

Spis en afbalanceret kost, der består af frugt, grøntsager, fuldkorn og magert kød. De rigtige fødevarer giver de vigtigste næringsstoffer til optimal sundhed og metabolisme. Spise sunde fødevarer begrænse indtagelsen af ​​tomme kalorier, der findes i sodavand, slik og slik, som er forbundet med vægtforøgelse.

Trin 2

Få masser af kardiovaskulær træning. Moderate eller højintensive øvelser, som løb, hoppetov eller radmaskine, forbrænder kalorier hurtigere i forhold til en lavintensiv øvelse som at gå. Træn mindst fem til seks dage om ugen.

Trin 3

Udfør squats til fronten af ​​lårene eller quadriceps. Stå med fødderne mindst skulderbredde fra hinanden. Skubbe ned som om at sidde i en stol, og sørg for, at knæene ikke går over tæerne, og at ryggen er lige. Tilbage til stående stilling. Benforlængelsesmaskinen er også en effektiv måde at trimme og tone quadriceps på.

Trin 4

Brug vægtmaskiner, der retter sig mod lårene. Fokus på hamstrings eller baglæns ved at bruge en siddende eller tilbøjelig hamstring krølle maskine. Abductor- og adductor-maskinen målretter det indre og ydre lår og hofterne; Du kan også udføre stående sideløft for disse muskler. Stå med fødderne hofte bredde fra hinanden. Placer hænderne på hofterne og stå på venstre ben. Løft det højre ben vandret ud til siden og tag det langsomt ned. Gentag bevægelsen til den anden side.

Trin 5

Opret et træningskreds, der primært omfatter kardiovaskulær og underkropsøvelser. Et kredsløb består af mindst seks til 10 øvelser, der udføres i rækkefølge i rækkefølge i en bestemt periode. Nogle kardiovaskulære øvelser til at omfatte er hoppe jacks, jogging på plads og hoppe reb. Inkluder frem- og lateral lungespring, sidestop, hoftehævelser og plyometrisk squats, som alle som anbefalet fitnessmagasin er gode øvelser, der retter sig mod hofter og lår.

Del:
Kommentarer