SĂĄdan Skrumpe Cleats

SĂĄdan Skrumpe Cleats

Cleats refererer til en bestemt type atletisk sko, der oftest bruges til fodbold eller baseball. Skoen består af en typisk lædersportsko med formstøbte plastikstifter på bunden, der giver trækkraft på græs eller mudret græs. En ukorrekt pasform vil medføre blærer eller andre skader, da skoene glider af dine fødder. Krympning af læderet gør det muligt for klipene at passe perfekt som en handske, som læderformene rundt om din fod.

Sprøjt overfladen på dine klammer jævnt med en læderbeskytter spray. Dette forhindrer læderet i at snuble, når du sænker dem i vand. Lad læderbeskyttelsen tørre og trænge igennem i mindst to timer.

Fyld et bassin med varmt vand. Sænk dine klumper i vandet, indtil de er fuldt mættede. Dette vil medføre, at læderet krymper og pucker lidt.

Sæt dine klammer på et håndklæde i direkte sollys, indtil de tørrer. Solen vil ikke kun tørre dem, men vil lette krympeprocessen endnu mere. For at fremskynde processen kan du ryste overskydende vand ud af dine klumper og derefter sætte dem i tørretumbleren.

Sæt skoene på, når de har tørret helt. Din fod og tæer vil skubbe mod læderet og tvinge det til at skubbe til din fod. Da læderet er elastisk, er der ingen risiko for at krympe skoene for meget.

Del:
Kommentarer