Sådan skriver du en sportsrelateret pressemeddelelse

Sådan skriver du en sportsrelateret pressemeddelelse

Der er altid noget at fejre, når det kommer til sport. Uanset om det er den lokale gymnasium, der kommer til nationalmesterskabet eller en person med alle oddsene imod dem, der slår disse odds for at konkurrere og være en vinder, elsker alle en god sportshistorie. Men lokale aviser og tv-nyhedsstationer er måske ikke opmærksomme på de små succeser. En pressemeddelelse, der meddeler journalister om disse historier, er let at skabe.

Saml alle relevante fakta om sportsnyhederne. Dette inkluderer holdet eller de involverede personer, sportsbegivenheden, datoen og hvorfor historien er nyhedsværdig.

Tænd din computer og åbn dit tekstbehandlingsprogram. Opret et nyt dokument.

Opret overskriften til pressemeddelelsen. Inkluder teamlogo centreret i overskriften, hvis dette er tilgængeligt. Sørg for at begynde med dine kontaktoplysninger, der er justeret på den venstre margen, med hver enkelt information, der har sin egen linje: navn, telefon, email. Skriv "FOR OMHØRENDE UDGIVELSE" rettet mod venstre for at trække læsernes opmærksomhed på dette som tidsfølsomt materiale.

Skriv titlen på pressemeddelelsen centreret med en linje springet mellem kontaktoplysningerne og titlen. Brug alle store bogstaver i titlen og giv nøglen af ​​oplysningerne i denne. Brug en undertekst, hvis du har brug for at under titlen, ved at aktivere kun det første bogstav i hvert ord.

Udkast din krop. Der skal være tre hovedafsnit, herunder placering og dato (fed skrift) og angivelse af de oplysninger, der vil gribe et publikum om sportsnyhederne. For eksempel vil du måske angive, at Local Small Tots har vundet staten Little League Championships, og byen Boca har en parade til deres ære.

I andet afsnit skal du inkludere baggrundsoplysninger om gennemførelsen. For eksempel vil du måske angive, hvordan holdet kom til dette niveau, og hvor langt ind i sæsonen er det. Inkluder citat fra nøglepersoner (hold kaptajner, trænere eller MVP).

Det sidste afsnit skal angive teamets baggrund, herunder eventuelle tidligere succeser, trænerens bio- og hold / spillerprofil.

Skriv et kontakt afsnit. Dette er ikke en del af din pressemeddelelsens krop og skal segmenteres af flere mellemrum og en midtermarkør, som f.eks. Flere pundskilt eller asterisker. Gentag kontaktoplysningerne, denne gang i sætningsformular.

Gennemgå din pressemeddelelse for grammatiske og stavefejl for at lave den endelige kopi, og send det til lokale aviser, tv-stationer og magasiner via mail eller fax. Du kan sende det ud via e-mail, men gør det ikke til din primære distributionsform, fordi e-mail let overses.

Del:
Kommentarer