Sådan ses i et haglgeværsområde

Sådan ses i et haglgeværsområde

De fleste shotgun shooting kræver ikke et anvendelsesområde, såsom fuglejagt og skeet skydning. Men for et hagl udstyret med snegle, kan et anvendelsesområde være fordelagtigt til målskydning eller jage mere stationært spil på længere rækkevidde. At se på et anvendelsesområde er afgørende for omfangets ydeevne.

Tag dit haglgevær til et skydningsområde, hvor der findes variable målafstande.

Start med et kortere interval mål, cirka 25 meter. Brand en tre runde gruppe, der forsøger forsigtigt på målets bullseye. Undersøg derefter dit mål.

Find groft center af gruppen (inden for 9 inches eller deromkring). Hvis skudene ser ud til at være spredt tilfældigt, skal du tage flere skud og skyde omhyggeligt på tyrens øje hver gang, indtil du får en god følelse af, hvor du er midt i din gruppe.

Mål afstanden fra centrum af din gruppe til tyrens øje. Bemærk, hvor langt over eller under og hvor langt venstre eller højre dit våben skyder.

Juster dit område for at kompensere for eventuelle forskydninger. Områder varierer sommetider, men normalt et klik på justeringsknapper eller ca. 10 grader omgang tegner sig for cirka en tomme ved 100 meter. På 25 yards bruger du normalt ca. en kvart omgang på hver knap for at justere for en tomme på målet.

Skyd en anden gruppe på 25-yard målet og tjek resultaterne. Gentag og juster indtil du er tilfreds.

Gå videre til en længere afstand, når du er tilfreds med observationen ved 25 meter, enten 50 eller 75 meter. De fleste shotgun shooters skyder ikke meget ud over denne afstand, men du kan øve dig op til 100 meter, hvis du ønsker det. Den vigtigste del af observation i dit haglgevær bliver komfortabel med pistolen og observationen selv.

Del:
Kommentarer