SĂĄdan ses en 5-hold turnering

SĂĄdan ses en 5-hold turnering

Når du sutter en turnering, har du mulighed for at bruge en tilfældig tegning eller såning holdene baseret på nogle objektive kriterier. Ved tilfældig podning er der ikke taget hensyn til tidligere præstation. Hvis du ikke har tidligere præstationer, som f.eks. En regelmæssig sæsonpost for at måle holdene ved, kan du få holdene til at spille en runde robinrunde for at bestemme såning for eliminationsdelen af ​​turneringen. Når du har fem hold, modtager tre hold en bye i første runde, og det resterende hold skal spille for at bestemme hvilket hold der vil være den fjerde side.

Sæd holdene en til fem ved hjælp af en metode efter eget valg. Du kan bruge en tilfældig tegning, bruge en regelmæssig sæson record, eller have hold spille en round-robin serie for at bestemme såning. Hvis du bruger tilfældig podning, skal du springe til trin fem. Hvis du vælger at bruge en regelmæssig sæsonpost, skal du springe til trin tre.

Spil en runde robin runde hvor hvert hold spiller de andre fire hold.

Bestem frøene baseret på deres rekord i runde robin runde eller regelmæssig sæson, for eksempel hvis posterne er 4-0, 3-1, 2-2, 1-3 og 0-3, holdet med 4-0 rekord ville modtage det første frø.

Bryd bånd ved hjælp af forudbestemte tiebreakers. Fælles tiebreakers inkluderer head-to-head resultater, punktdifferentiale, point tilladt og, når alt andet fejler, mønt flip. For eksempel, hvis hold A og hold B begge havde 2-2 poster, men hold A beat hold B, ville hold A få det højere frø.

Spil det fjerde podede hold mod det femte podede hold i et foreløbigt runde spil. Vinderen er tildelt det fjerde frø i turneringen.

Spil det første frø mod det fjerde frø og det andet frø mod det tredje frø i semifinalerne af turneringen.

Spil vinderne af de to semifinaler mod hinanden i mesterskabet. De semifinale runderes tabere kan spille for tredjepladsen.

Del:
Kommentarer