Sådan ser du TV-sport på en computer

Sådan ser du TV-sport på en computer

"Streaming" er udtrykket for at se en udsendelse live over internettet. Det bliver mere og mere almindeligt, fordi du kan se mange af dine yndlingssporter eller tv-shows på denne måde - hvilket betyder at du ikke har brug for et tv til at se fjernsynet mere! At være i stand til at se en bred vifte af topkvalitets sportsbegivenheder online er faktisk et simpelt spørgsmål om at vide, hvor man skal se og have den rigtige software til at spille vandløbene.

Download gratis tv-software som Sopcast, TVU eller TVAnts (se ressourcer.) Disse programmer omfatter sportskanaler fra hele verden, som du kan få adgang til online - de vil også give dig mulighed for at spille de strømme, du finder på MyP2P.

Besøg de gratis streaminglister, som er almindelige på internettet. Et websted som myp2p.eu (se ressourcer) bærer lister over sportsbegivenheder over hele verden, som du kan se over internettet - selv om nogle gange skal du downloade software (som du er rettet til) for at se arrangementerne.

Klik på den sport du ønsker at se øverst på skærmen. Du vil se de fleste sportsgrene fra amerikansk fodbold til cykling, så du har ingen mangel på valg.

Klik på det lille fjernsynsikon til højre for den kampoversigt, du ønsker at se. På den følgende side finder du en liste over links, med det nødvendige program for at vise det også under "Software".

Find et link med Sopcast, TVU, TvAnts eller Media Player (forudsat at din computer har Windows Media Player) og klik på det lille, understregede "Play" link for at starte streamen.

Del:
Kommentarer