Sådan ser du NFL'en på denne computer

Sådan ser du NFL'en på denne computer

National Football League har en unik tv-udsendelse tidsplan. Tv-udsendelser er som regel regionale, med undtagelse af et par nationale tv-spil. Heldigvis giver internettet flere muligheder for seere. NFL tilbyder i øjeblikket flere lovlige måder for dig at se et spil, der allerede spilles på din computer. Den mest populære metode er via NFL Game Rewind. Desværre er live spil ikke tilgængelige på din computer (medmindre du er direkte tv-kunde). Alternativerne til disse metoder er ulovlige; Ikke-autoriserede online streams af levende NFL spil bliver normalt opløst; Der tages sommetider retssag mod dem, der ser dem.

Besøg NFLs websted ved at gå til www.nfl. Rul over fanen, der siger "Game Access" på højre side af skærmen.

Vælg "Game Rewind" fra listen. Vælg din abonnementspakke. NFL tilbyder sæsonkort, ugentlige pass og månedlige passerer. Klik på "Fortsæt", når du har foretaget dit valg.

Indtast dine registreringsoplysninger og klik på "Fortsæt" for at indtaste dine betalingsoplysninger. Du skal bruge et gyldigt kredit- eller betalingskort for at bestille tjenesten. Klik på "Komplet" for at bekræfte din ordre.

Klik på "Start spillet tilbage" for at starte. NFL-spil er tilgængelige (kommercielt fri) dagen efter, at de er færdige. Du kan også gennemse arkiver af ethvert spil, der går tilbage til 2008-sæsonen.

Del:
Kommentarer