Sådan Se NFL Fodbold Spil Online Udenfor U.S.

Sådan Se NFL Fodbold Spil Online Udenfor U.S.

Hvis du ikke er fra USA eller midlertidigt bor uden for landet og stadig vil kunne se NFL-spil, uden at skulle betale for en dyr kabelpakke, er internettet din bedste løsning. Moderne teknologi er nu kommet til det punkt, hvor du kan se søndags fodboldkampe live online i god kvalitet. Det er endda muligt at gøre det gratis.

Bestem om du vil se NFL-spil gratis eller hvis du har noget imod at betale et gebyr. Der er fordele og ulemper med begge. At se fodboldkampe gratis online er naturligvis fantastisk, fordi du ikke betaler for det, men du plejer at regne med andre mennesker for at streame spilene fra deres tv via deres computer, og kvaliteten er måske ikke stor. Du er også barmhjertig, hvis de af en eller anden grund opsiger deres strøm i fjerde kvartal, når du er et team, der gør et fantastisk comeback for at vinde spillet.

Betal for en uge eller sæsonkort for at se live NFL-spil, hvis du vil undgå alt besvær. Yahoo! har slået sig sammen med NFL og giver dig adgang til alle spil (se Ressourcer) med NFL Game Pass, uanset hvilket netværk de flyver på. Du kan se ethvert spil live, undtagen hvis du er i et land, hvor de allerede viser nogle NFL-spil på tv. De spil, der er fjernet i udlandet, vil være tilgængelige online inden for to timer, efter at de er færdige.

Se reruns når du vil. Hvis du bor i et land, hvor man ser på spilene, er det svært på grund af tidsforskellen, kan Game Pass se dig på et spil fra den aktuelle uge frem til onsdag ved midnat. Når du ser på de arkiverede spil, kan du endda springe igennem de kommercielle pauser og komme igennem spil hurtigere.

Hvis du kun vil følge dit yndlingshold og ikke er ligeglad med de andre spil, kan du købe et holdkort, så vi kan se alle 16 regulære sæsonspil, som dit yndlingshold spiller. Et holdkort er billigere end at købe sæsonkortet.

Hvis du hellere vil spare penge for noget andet og bare ønsker at se et spil eller to hver søndag, kan du se spil gratis, der streames af mennesker i USA (se Ressourcer). Dette kræver normalt, at du skal downloade en ny medieafspiller, som du sikkert aldrig har hørt om før, men de er normalt også gratis. SopCast og TVUPlayer er to eksempler, og de kan downloades fra, eller i det mindste kan du finde links til hvor de skal downloades fra, på det sted, hvor listen over streaming spil er.

Køb en Slingbox til en person, du ved, der bor i USA, eller sød snakket nogen, der allerede har en. Med en Slingbox kan du se alle kanalerne, den person, der har Slingbox har adgang til, men fra hvor som helst i verden. Bonusen for at tage denne rute er, at du ikke kun kan se fodboldkampe live gratis, men et andet show eller kanal, som din vært har adgang til.

Den sidste mulighed er at downloade hele spillet efter det er blevet spillet, men du vil selvfølgelig ikke se det live, og der er aldrig nogen garanti for, at det specifikke spil, du vil se, vil være tilgængeligt til download. Du kan normalt finde mindst to spil til download hver uge på Piratebay.org (se Resources).

Del:
Kommentarer