Sådan Se Live Cricket Matches

Sådan Se Live Cricket Matches

Cricket er en sport, som mange sports fans ikke kender til. Cricket er ikke en del af den amerikanske kultur eller det er tv i USA. Måske er du ny til spillet eller lige flyttet til landet og har svært ved at finde live cricket-kampe. Med højhastigheds-internet er du dog aldrig langt fra dit yndlingshold. Sådan ser du live cricket-kampe.

Log på MyP2Ps hjemmeside. Klik på fanen "Software" øverst på skærmen. Skrol ned til du finder "Sopcast" fundet under "Klienter" overskriften. Klik på Sopcast linket eller billedet. Hvis du gør dette, åbnes en ny webside. Rul ned til bunden af ​​den nye skærm for at finde linkene til Sopcast download. Klink på downloadlinket nederst på skærmen, som passer til dit operativsystem. Dette åbner en downloadboks til Sopcast. Download og installer Sopcast på din computer.

Gå tilbage til MyP2Ps websted og klik igen på fanen "Software" øverst på startsiden. Rul ned og denne gang klikker du på "TV-myrer" -linket eller billedet, der findes under "Klienterne." Dette vil igen tage dig til en ny webside med download-links. Download og installer "TV Myrer" på samme måde som du gjorde Sopcast. Genstart computeren, hvis du skal gøre det for at installere disse programmer. Gå tilbage til MyP2Ps startside.

Klik på fanen "Live Sports" øverst på skærmen. Dette fører dig til en ny webside med faner til mange sportsgrene. Vælg fanen "Cricket" øverst på skærmen. Det bliver fjerde af sportsfanerne fra venstre på skærmen (efter "Am. Football", "Baseball" og "Basketball"). Dette fører dig til en skærm, som indeholder en liste over dagens live cricket-kampe. Find den cricket kamp, ​​du ønsker at se. Når du har gjort det, skal du klikke på ikonet til højre for den kamp. Ikonet vil være en pil, der peger til højre, der er inde i et lille tv-apparat. Hvis du klikker på dette ikon, kommer du til en ny webside.

Klik på "Play" linket, der er tilgængeligt for den pågældende kamp. Dette åbner den passende software, du skal bruge til at se denne kamp. Softwaren vil blive opført til venstre for "Play" linket. Hvis det er et tv-myrer link, vil dit spil begynde at vise efter cirka et minut eller deromkring. For et Sopcast-link skal du klikke på linket for at åbne Sopcast. Højreklik derefter på linket "Afspil" og vælg "Kopier genvej." Når Sopcast er fuldt åbnet, skal du slette det, der findes i adresseboksen Sopcast. Højreklik i feltet og vælg "Indsæt". Dette vil lægge det korrekte link i adresseboksen. Klik på den blå cirkel med en hvid pil fundet til højre for boksen for at åbne linket. Din cricket-kamp vil begynde at spille, når spillet læsser. Det er vigtigt at bemærke, at links ikke vil være tilgængelige indtil omkring en halv time før cricket-kampen starter. Nogle gange er links ikke tilgængelige indtil minutter før kampens begyndelse.

Del:
Kommentarer