Sådan satses Twin-Trifecta på hundespor

Sådan satses Twin-Trifecta på hundespor

En Twin-Trifecta-satsning er et eksotisk væddemål, der tilbydes på næsten alle vinhunde spor, der er designet til at opbygge en stor pulje penge for at lokke potentielle spillere. Det er, hvad navnet antyder, et par trifectas eller tripler, i separate løb, koblet sammen i en indsats. Twin-Trifecta-puljer er kommet i hundredvis af dollars tidligere, hvilket gør det til en af ​​de mest lukrative indsatser, der er tilgængelige på et hundespor.

Ved at Twin-Tri er opdelt i halvdele. Den første halvdel af indsatsen ser spilleren, der forsøger at vælge en straight trifecta, den nøjagtige rækkefølge af de tre første hunde over målstregen. Hvis de lykkes, kan de "bytte" billetten til en chance i anden halvdel. Individen betales for den første halvdel som en regelmæssig trifecta, og så skal man prøve at vælge den nøjagtige rækkefølge af hundene i anden halvdel. De skal gøre dette, når de kontant i første halvdelskupon og inden vinduerne lukker for væddemål i anden halvdel af Twin-Trifecta. Hvis de er rigtige i anden halvdel, i den nøjagtige rækkefølge, vinder de hvad pengene er i, hvad der er kendt som Twin-Trifecta-overføringspoolen.

Vær opmærksom på, at overførselspoolen har et sæt komplekse regler til at dække enhver situation, men det grundlæggende koncept er simpelt. Halvdelen af ​​de penge, der er sat på Twin-Trifectas første halvdel, betales tilbage til dem, der korrekt har de rigtige hunde, mens den anden halvdel går ind i Twin-Trifecta-overføringspoolen. Dette er de penge, som spillere søger at vinde, for når tiden går og ingen har ramt Twin-Tri, kan denne pulje vokse til tusinder af dollars. Det tager lidt tid for Twin-Tri-overføringspoolen at vokse i starten, men når den kommer ind i $ 5000-spekteret og ud over det begynder at vokse mere og mere med hver præstation, indtil den endelig er ramt.

Ved, at mange greyhoundspor har en force-out-regel på deres Twin-Trifecta. Denne regel gør det obligatorisk for sporet at skulle betale Twin-Tri efter en vis tid eller når den når et bestemt beløb. Kraften ud af en Twin-Tri er, når nybegyndere skal involvere sig, fordi hvis du har en rigtig første halvdelskupon og ingen rammer anden halvdel, er potten opdelt blandt alle dem med en gyldig første halv billet. Force out-reglen er designet til at give Twin-Tri-indsatsen en spændingsluft og lokke spillere i sporet.

Overvej at graden af ​​løb involveret i Twin-Trifecta er normalt Grade C og D. Tracks ønsker ikke at gøre det nemt for spillerne at ramme første halvdel, så de holder de mere talentfulde og forudsigelige vinhunde ud af disse løb. Tross alt vil sporet drage fordel af en høj overføringspool i Twin-Tri, da den bringer folk gennem dørene.

Vær opmærksom på, at der normalt ikke er nogen regelmæssig trifecta satsning i første halvdel af Twin-Trifecta, men den er tilgængelig i anden halvdel af spillet. Spillet er normalt i midten eller i slutningen af ​​præstationen, og det omfatter ikke back-to-back-løb. Hvis den første halvdel er i det syvende løb, vil den anden halvdel ligge i den niende, hvilket giver folk en chance for at handicap i anden halvdel tættest, hvis de har en live billet.

For at satse korrekt på Twin-Trifecta, fortæl altid den gensidige clerk, "Twin-Trifecta", når du placerer væddemålet. Du behøver ikke at gøre det, hvis du rammer første halvleg og spiller den anden. Når du betaler den første halvbillet, vil telleren automatisk se, at det er et live-spil i anden halvdel, og de vil spørge dig om hvilke numre du har valgt, udover at betale dig for første halvdel.

Del:
Kommentarer