Sådan samles en York 3230 Home Gym

Sådan samles en York 3230 Home Gym

Hjemme gymnastik er blevet populær i en stadig mere fitness-crazed verden. Tillader dig at undgå truslerne på gymnastiksalen og bekostning af træningsudstyr, er hjemme gymnastiksalen almindelig. Et mærke, York Home Gym, kan samles hjemmefra uden professionel hjælp. Modeller som York 3230 kan bruges til både overkrop, underkrop og kerne træning.

Placer bænken med forsiden nedad på et bord og skruer benene i bunden af ​​bænken. Sæt de sorte plastikpropper fast i bunden af ​​hvert ben.

Saml benkronenheden ved at fastgøre skumrullerne på begge forlængelser. Skru enheden på fastgørelsen på forsiden af ​​bænken, og træk derefter kablet fra benfæstet under bænken. Foder det hele vejen til den anden side af bænken for at fastgøre den til vægtstakken.

Placer basen af ​​gymnastiksalen modsat benenheden på din bænk, og læg platformen på toppen af ​​bunden. Sæt de vandrette stænger på hver side af platformen, og sæt den lodrette fastgørelse oven på bunden og platformen. Fastgør kablet og stangen til forsiden af ​​den lodrette stativ.

Forbind de to poler af vægtstablerne til bunden af ​​den stående enhed, og skub derefter vægten ned på polerne. Sænk kroge fra pull down baren, og fastgør dem til bænkens pressestang for at fuldføre processen.

Del:
Kommentarer