SĂĄdan samles en Weider Home Gym

SĂĄdan samles en Weider Home Gym

Ifølge sin hjemmeside tilbyder Weider i september 2010 to hjemmesteder - Weider Club 8980 W System og Weider X-Factor Home Gym. Begge fitnesscentre koster fra $ 500 til $ 700 og tilbyder flere styrketræninger fra komforten i dit hjem med en kompakt, pladsbesparende maskine. Etablering af disse sportsgrene kan være en film med gym manualerne.

Trin 1

Find din manual, og kontroller, at du har alle nødvendige dele til montering af dit hjem gym. Begynd at samle gymnastiksalen på det sted, hvor du har tænkt dig at bruge det, så du ikke behøver at flytte det bagefter.

Trin 2

Læg alle dele i nærheden på gulvet. Begynd ved at fastgøre den bageste stabilisator på bunden. Fastgør oprejst på bunden. Fastgør bundplade.

Trin 3

Saml vægtvælger og hjælpelinjer. Indsæt vægtvælgeren i en vægt. Orient vægt guider. Skub på vægtbumpere og sikre spændeskiver.

Trin 4

Monter toprammen. Fastgør topramme og skyd trækhætte. Fastgør øjenkrog til topramme. Fastgør remskiver til toprammen. Fastgør armskive til topramme. Fastgør sæde og sædebænk til sæderamme. Sæt kuglepladen fast og sørg for, at alle dele strammes, før du bruger vægtsystemet.

Del:
Kommentarer