SĂĄdan samles en Huffy Basketball Hoop

SĂĄdan samles en Huffy Basketball Hoop

Basketball er et spil, som børn og voksne kan spille sammen, hvilket gør det til en god aktivitet for at forene familien for en eller anden fysisk aktivitet. Barndom fedme er et alvorligt problem, da fysiske aktiviteter bliver erstattet med videospil. Montering af en Huffy basketball hoop i din yard vil gøre det nemmere for dine børn at få adgang til et sjovt spil, der vil få deres hjerterytme til at gå og gøre dem sundere. Hvis dit barn allerede er aktivt, vil det være et sikkert sted at få et barn i at spille i stedet for at skulle gå til parken.

Sæt monteringsskruerne igennem monteringshullerne på bagpladen, og læg derefter bagpladen nedad. Monter monteringsbeslagene oven på bagpladen, så monteringsskruerne på bagpladen går gennem monteringshullerne i beslagene. Spænd skruerne med en skruenøgle.

Indsæt justeringsmaskinen mellem beslagene og indsæt skruerne, der forbinder til beslagene på justeringsmaskinen, og læg derefter en møtrik på skruen og stram med en skruenøgle. Disse skruer indsættes horisontalt gennem beslagene i justeringsmaskinen. Justeringsmaskinen gør det muligt at justere højden på din basketball hoop.

Læg fælgens huller op til hullerne på bagpladen og monter fælgskruerne gennem fælgen i bagpladen og fastgør dem med en møtrik. Stram møtrikken med en skruenøgle. Træk møtrikken gennem fælgens trådhuller.

Monter stangen. Grav et hul med en skovl, hvor du vil installere basketballen. For den nøjagtige størrelse af hullet skal du se vejledningen på din Huffy basketball hoop. For at opnå reguleringshøjden på 10 fod afhænger dette trin stærkt på størrelsen af ​​den enkelte basketball og en specifik måledybde. Mål hullet med et målebånd for nøjagtighed. Bland en sæk cement i en trillebør med vand. Se vejledningen på cementposen for nøjagtige blandingsanvisninger.

Placer stangen i hullet og skovl i sementet. Lad cementet tørre.

Brug en stige til at nå op og forbinde monteringsarmene til monteringsbeslagene og derefter til toppen af ​​basketballen. Hver af monteringsarmene har et hul i den ende, som du skal linse op til monteringsbeslaget og fastgøres med en skrue, tilsæt en møtrik og stram med en skruenøgle.

Læg hullerne i enden af ​​de to øverste arme til de øverste huller på toppen af ​​basketballen. Sæt den lange skrue igennem hullerne på armene og polen, fastgør den med en møtrik og stram den med en skruenøgle. Monter bundarmene til basketballens nederste huller.

Del:
Kommentarer