SĂĄdan samles en Ab Lounge Sport

SĂĄdan samles en Ab Lounge Sport

Ab Lounge Sport er den "lille" version af Ab Lounge-familien af ​​træningsudstyr. Med en vægt på kun 32 pund, kan denne blå stol understøtte op til 250 pund. Med din Ab Lounge Sport kan du strække, tone og styrke dine abdominale muskler ved at følge den medfølgende DVD. Det er nemt at montere og kræver ingen specielle værktøjer eller udstyr. Det folder også væk til praktisk opbevaring.

Trin 1

Placer din Ab Lounge Sport på sin side. Når du vender mod Ab Lounge Sport, skal frontrammen være på din venstre side, bagrammen skal på din højre side og låsearmen skal vende opad. Åbn din Ab Lounge Sport ved at holde bunden af ​​for- og bagrammerne og trække dem fra hinanden.

Trin 2

Fastgør låsearmemekanismen ved at justere låsearmen i venstre forramme til stiften på venstre bagramme. Tryk og slip knappen på låsearmemekanismen for at hænge hakket på stiften.

Trin 3

Adskille sædet og ryggen ved at stå mellem Ab Lounge Sport-rammen og skubbe fodstøttemodtageren væk fra dig. Afstanden mellem sæde og ryg skal være ca. 2 fod.

Trin 4

Træk sædeunderstøtningsrammen. Derefter fastgør du den ene ende af det lange bånd til det nederste hul, som findes på sædeunderstøtningsrammen, og den anden ende til hullet på bagrammen. Hæk det korte bånd til det øverste hul på den bageste støtteramme og hak den anden ende af det korte bånd til hullet på forrammen.

Trin 5

Skru justeringsknappen på bunden af ​​fodstøttemodtageren (skru det kun delvis). Sæt fodstøtten ind i fodstøttemodtageren, og skru derefter justeringsknappen stramt.

Trin 6

Fjern låseknapperne på styret. Med kurverne på håndtagene nedad, skub styrene ind i hullerne på hovedaggregatet. Fastgør låseknapperne på hvert håndtag.

Del:
Kommentarer