SĂĄdan rulles en kompositbat

SĂĄdan rulles en kompositbat

Bat rolling er en proces, hvorved en sammensat bat er jævnt barberet. Årsagen til, at spillere ruller en flagermus er at fremskynde indbrudsprocessen. Rolling a bat sikrer, at hele akslen af ​​flagermus er brudt i jævnt, snarere end den klumpede kompression, der opstår, når du rammer en bold. Valsede flagermus udfører bedre og skal øge batterens afstand. Rolling a bat vil resultere i samme kompression som at ramme en bold 500 gange.

Fjern endehætten. Varm endedækslet med varmepistolen eller hårtørrer for at blødgøre klæbemidlet. Placer skruetrækken mellem endehætten og akslen og smør forsigtigt med hammeren. Tryk på endehætten hele vejen rundt, indtil den kommer ud.

Plade flagermuset på en drejebænk og barber det jævnt langs akselens længde. Fjern 1 til 2 oz. af flagermusens vægt under barberingsprocessen.

Saml fladskærerne og læg dem i endehætten. Brug hammeren til at forsigtigt hamre på endehætten. Den øgede vægt i endehætten hjælper dig med at slå bolden længere takket være øget inerti.

Del:
Kommentarer