Sådan ruller du en aluminiumsknald

Sådan ruller du en aluminiumsknald

Bat rolling er en relativt ny teknik i baseball, som bruges på komposit og aluminium flagermus. Eksperter siger, at flagermus er engang ikke helt brudt i indtil omkring 500 hits eller deromkring. Bat rolling er en hurtigere måde at bryde i din flagermus for at hjælpe med at få den ekstra pop i din swing. Bat rolling gør det muligt for hitteren at springe lige over til flagermusens højdepunkt uden at tage hele sin tid til at bryde flagermuset.

Juster rullerne på bat rollenheden, så den bat er en stram pasform. En stram pasform betyder, at flagermuset vil passere gennem, når det skubbes, men ikke simpelthen falde igennem med minimal kraft. Der skal være en simpel håndtag på siden af ​​enheden, som du krummer for at justere mellemrummet mellem rullerne.

Sæt toppen af ​​tønderen på din flagermus over for åbningen mellem rullerne. Kør flagermus gennem enheden ved at skubbe den gennem rullerne med dine hænder på knapens knap. Drej flagermus om kvart omgang hver gang du passerer den gennem maskinen. Dette vil gøre det muligt for fibrene i komposit- eller aluminiumfladden at bryde ned. Denne nedbrydning af flagermusfibre giver mulighed for at være mere fleksibel og slå længere.

Stop med at skubbe flagermus gennem maskinen, når rullerne nu rører ved batens bånd. Når du har nået dette punkt, skal du trække flagermusen med knappen tilbage gennem enheden mod dig. Du skal dreje flagermuset om kvart om begge veje gennem rullerne.

Fortsæt med at køre flagermus gennem maskinen, mens du drejer. Gentag processen, indtil du er sikker på, at hele tønderen har været udsat for trykket på rullerne på enheden. Batten skal nu være klar til at afprøve.

Del:
Kommentarer