Sådan Reverse Bone Loss i tænder

Sådan Reverse Bone Loss i tænder

Dental knogletab eller tænder knogletab kan henvise til nedbrydning af knoglevæv i tænderødder og kæbe og kan være yderst problematisk for tandpleje og kosmetisk tandpleje. Tandlæger bliver måske nødt til at vende knogletab i tænder for at forhindre yderligere tandfald og tab af tænder, til behandling af infektioner og tyggegummis sygdom eller bedre at imødekomme tandimplantater eller tandproteser. Mens der er en række typer af periodontal sygdom, der kan forårsage knogletab - også kaldet resorption - er mange årsager til infektion og forfald nu både forebyggelige og behandlingsbare.

Opretholde gode dental sundhed vaner og en sund kost generelt. Børstning og tandtråd kan jævnligt medvirke til at forebygge periodontal sygdom og hulrum og dermed tandbetændelse, mens en sund kost og livsstil vil øge dit immunsystem og hjælpe kroppen modstå infektioner i tænderne og tandkødene. Nogle knogletab er også resultatet af osteoporose, så et kosttilskud eller recept til behandling af osteoporose kan også forhindre eller reversere knogletab i tænder.

Hold tænderstikkene sunde efter ekstraktioner. Det kan være nødvendigt for din tandlæge eller tandlæge at udføre en sokoptagelsesprocedure efter en ekstraktion for at reversere knogletab i tænder. Denne mindre kirurgiske procedure kan fjerne enhver smittet væv, der kan have forårsaget behovet for ekstraktionen, og reversere enhver resorption, der allerede har fundet sted under og omkring tanden.

Spørg din tandlæge om et knoglegraft for at reversere knogletab i tænder gennem kirurgisk regenerering. Knogletransplantation tilføjer knogler og tyggegummivæv til det berørte område, hvilket gør det muligt for knogevæv at fastgøre til din eksisterende kæbe eller tænderben og generere ny knogle. Knogletransplantation kan variere i restitutionstid og invasivitet af proceduren afhængigt af hvor knoglen er podet og hvor meget væv tilsættes.

Få maksillary sinusforøgelse, hæmning af ryggen eller kæbekonstruktion for at reversere knogletab i tænder og skabe plads til tandproteser eller tandimplantater. En af de største ulemper ved knogleresorption er det faktum, at ældre mennesker, der har mistet meget knogle i tænder og kæber, ofte også har brug for proteser, men knogletab gør det vanskeligt for tandlægen at lægge en bro til proteser. Augmentation kirurgi af en periodontist kan også rumme nye tænder implantater.

Få tand- eller tandimplantater fra en periodontist for at vende tabet af en eller to tænder eller tabet af rodbenvæv. Tandimplantater kan ikke kun erstatte nogle tabte tænder, men kan også bruges til at holde tandproteser på plads, hvor andre tænder mangler.

Del:
Kommentarer