SĂĄdan Restring en Bear Whitetail Hunting Bow

SĂĄdan Restring en Bear Whitetail Hunting Bow

Bear Whitetail Bow er en sammensat bue, der hovedsagelig anvendes til jagt. Sammensatte buer er unikke på grund af deres mekaniske forskelle i forhold til traditionelt bueskydningsudstyr. I modsætning til recurves og longbows, som gemmer deres energi gennem bøjning af naturlige materialer som træ, har sammensatte buer et system med hjul og trisser, der opbevarer den energi, der bruges til at fremdrive pilen og reducere den vægt, som bueskytteren skal holde mens sigter. Af denne grund er de meget mere populære og tilgivende buer til at skyde. En bue streng er den afgørende komponent, der fremdriver pilen, men også den del der kræver mest opmærksomhed og vedligeholdelse. Ved korrekt udskiftning af strengen, når den bæres, vil du kunne fortsætte med sikker og præcis optagelse.

Placer buen i en bue presse. Bue pressen tjener til at anvende spændinger på bue lemmer for at lette spændingen på strengen. De fleste buepresser har plads til at sætte lemmerne på et par ruller, mens en bøjle med et andet par ruller trækker ned på håndtaget på bøjlen. Når buen er på plads, skal du bruge krumtapet til at lægge pres på bågen.

Fjern sløjfen på enden af ​​strengen fra en af ​​metalklammerne på kablet. Bear Whitetail har en række kabler, der vikler rundt om hjulene på begge lemmer samt omkring en anden række hjul nær håndtaget. Omkring to til tre inches op fra hvert lemmermonteret hjul fastgøres snoren til kablet. Strengen har sløjfer i begge ender, der forbinder strengen med kablet. Med trykket af buen frigivet, er det et simpelt spørgsmål at vride strengsløjferne ud af kabelstikket.

Fjern den anden sløjfe fra kabelstikket. Placer den nye streng på kabelstikkene ved hjælp af en proces, der er lige modsat, fra den, der blev brugt til at fjerne den gamle streng. Med den nye streng, der er fastgjort til kabelstikkene, skal du trække lidt op på strengen for at opretholde en lille smule spænding, mens du slipper spændingen på buepressen ved hjælp af vevet. Spændingen skal langsomt vende tilbage til bue og streng, og bue er klar til at skyde.

Del:
Kommentarer