Sådan Reset et kropsvægt setpunkt

Sådan Reset et kropsvægt setpunkt

Alle har et vægtinterval, som deres kroppe finder let at vedligeholde, hvilket kaldes setpunktet. Mange dieters finder det nemt at tabe i starten, men så når de et plateau, der er svært at bevæge sig ud over. Dette er setpunktet, hvor din krop regulerer stofskifte og følelser af sult for at opretholde en given vægt. Generelt sker dette, når din vægtændring er omkring 10 procent. Det kræver beslutsomhed at nulstille din kropsvægt setpunkt, men det er muligt.

Trin 1

Spis en sund kost ved at reducere dit indtag af forarbejdede og fede fødevarer og øge mængden af ​​frugt og grøntsager, du spiser. Må ikke sulte dig selv, eller dit stofskifte vil langsomt gøre det sværere for dig at tabe sig. Spis mindst 450 kalorier pr. Måltid og drik masser af vand for at narre din mave til at føle sig fyldigere. Har fire til seks mindre lette måltider om dagen end tre store, da ätningen øger din metaboliske hastighed.

Trin 2

Træn regelmæssigt i mindst 60 minutter ad gangen på flere dage i ugen. Vælg øvelser, der bruger de store muskelgrupper i dine ben og lår, herunder gåture, cykling, svømning og vægtløftning. Start med 10 til 30 minutters gang, cykling eller svømning afhængigt af dit fitnessniveau. Byg til 60 minutters gang eller cykle og kombiner 30 minutter med svømning med 30 minutters aqua aerobic. Brug vægte, der får dig til at føle dine muskler arbejder, men er ikke alt for tunge og øger vægten over tid, da det giver mindre udfordring. Opbygning af muskler vil øge dit stofskifte og forbrænde flere kalorier.

Trin 3

Varier dine øvelser, så din krop ikke bliver for effektiv til at udføre din rutine. Tilføj nogle et minuts sprints til en langsom jog, hent nogle tyngre vægte i et stykke tid eller gå gennem et skrånende område i stedet for en flad. Vær aktiv, selv når du ikke træner ved at vælge trapper i stedet for elevatoren og gå rundt mere.

Trin 4

Sove i mindst otte timer hver nat for at gøre det muligt for din krop at genopbygge muskelfibre, der bruges under træning og for at forbrænde kalorier mere effektivt. Væg dig selv en gang om ugen på samme tid og hold en vægtregning.

Trin 5

Når du har mistet 10 procent af din kropsvægt, skal du opretholde den vægt i fire til seks måneder, før du forsøger at tabe mere. Ifølge George Blackburn, MD og Julie Corliss, i deres bog, "Break Through Your Set Point", undersøgte de, der involverede over 12.000 overvægtige mennesker, at din kropsvægt setpunkt vil blive nulstillet efter denne tid, så du kan gøre yderligere fremskridt med vægttab.

Del:
Kommentarer