Sådan Reset en cykel lås kombination

Sådan Reset en cykel lås kombination

Cykellåse har givet mange en ny følelse af sikkerhed i dagens verden, hvilket sikrer, at cykelejere vil være i stand til at forlade deres cykler uden opsyn uden at bekymre sig om, hvorvidt de vil være der, når de vender tilbage. Det er dog også i sikkerhedens interesse at ændre cykellåsekombinationen så ofte. At vide, hvordan man gør det, kan hjælpe med at holde potentielle tyve gætte.

Lås op på cyklen. Den originale cykelkombination, der er indstillet af producenten, vil blive skrevet på et stykke papir, der er inkluderet i cyklelåsens originale emballage.

Skub nulstillingshåndtaget op. Ifølge Masterlock skal håndtaget vende ned, når du låser låsen op og trækker kablet ud. Ved at vende det op kan du ændre kombinationen.

Drej cykellåsehjulene til den nye kombination, du ønsker. Når du har bestemt din nye kombination, skal du dreje håndtaget tilbage til sin oprindelige position.

Lås cyklen ved at skubbe kablet ind og krymper cykellåsekombinationen.

Test den nye kombination for at sikre, at den er korrekt. Hvis det ikke virker, prøv den originale kombination i tilfælde (måske ændringen trådte ikke i kraft).

Del:
Kommentarer